Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Ja se izvinjavam svima, a narocito pekiju i stormi zbog mog nepojavljivanja. Oluja je sjebala kablove za telefon tako da celo naselje nije imalo fiksni 2 dana.

2. A što lijepo ne kažeš da ti je bilo frka dizgubiš od Storme curetka? :P

3. Урад уграбио насловну у последњем мечу.

Aaa, to znači da niko iz severne konferencije, tj. Blažini stihovi, neće ugledati naslovnicu. Šit :P

4. Jel ima nekog od modova?

5. Kazuj, šta treba?

6. Da postavite za sat vremena definicije od mene i Lozničanina lolololo.

7. Е, дођох на брзака, мењам канцеларију, не знам да ли ћу стићи у 11 да ставим дефиницију.

Френки, ако си ту, хоћеш да их ставимо сад?

8. Za sat vremena?
    Pa samo se prijavite obojica ovdje da ste došli, pa onda i da ste pustili defke, pa će ih linkujemo.

9. Ајде ништа, покушаћу да стигнем у 11 онда.

10. Буксно, можемо и у 12 ако не стигнеш у 11, до тад сам фри.

11. Čestitam urradu na genijalnoj definiciji i na tome što je preoteo Agilnom naslovnu stranu za juče.
    :Hanibal Lektor osmeh:

12. Ima li rasporeda za danas?

13. Ox of Night’s Watch
    Čestitam urradu na genijalnoj definiciji i na tome što je preoteo Agilnom naslovnu stranu za juče.

Bojiš me se, Ox, bojiš...

14. Bojiš me se, Ox, bojiš...

Jašta. Srećom, nećeš ti ni stići do duela sa mnom u finalu konferencije :)

15. Jašta. Srećom, nećeš ti ni stići do duela sa mnom u finalu konferencije :)

Potrudiću se. Buahahahahahaa!!!

16. Da znaš, meni je sledeći protivnik NarYa, tj. Maksimilijan, biće jako zeznuto.

EDIT: Preteče me sa postom :)

17. E jedva čekam stvarno. Osećam da će biti napeto. :)

18. Ја сам ту, чекамо Ричија д б.

19. Oćete l' u 11, Lozničanine?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.