Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Ok, javite kad pustite defke, linkovaću ih.

2. Ја и Маниак смо вечерас у 23:00...

3. Ја и Буксна ставили, линкујте.

4. http://vukajlija.com/bez-te-odavde-da-vas-ne-udarim-motkom/355797#comment_1149862

ovde treba brisanje, svaka čast Lozničaninu za podršku protivniku, ali navodi...

Ne znam da li je neko primetio, ali Slavk0 i ja smo najavili za 21.00 večeras polufinale RG-a :)

5. Obrisah, mada kasno :)
    Jesu defke dobre, ali smirite doživljaje bre :)

6. Danas je dan smešnih defki. Sve sam plusirao. Hit mi je Lozničaninovo "marš", u smislu marširanja :)

7. Багује страшно, рифрешујем 10 пута да отворим неку страницу.

8. Хвала, хвала!

9. Danas je dan smešnih defki. Sve sam plusirao. Hit mi je Lozničaninovo "marš", u smislu marširanja :)

Jao, Agilni, kako se šlihtaš budućim glasačima :)

10. Ehm, Ox, ja radim u PR profesiji, samo da znadeš. Da hoću, slomio bih te na sledećom protivniku :)

Ali igraću agilno.

11. Ima li nekog rasporeda za danas, ljudi, ne mogu ceo dan da blejim za kompom. (Tj mogu, ali će me žena ostaviti u tom slučaju)

12. Okse objasni ženi da igraš kup, jednom fudbaleru to ne bi trebalo da bude problem :)

13. Okse objasni ženi da igraš kup, jednom fudbaleru to ne bi trebalo da bude problem :)

Куп-најважнија споредна ствар на свету! :)

14. Okse objasni ženi da igraš kup, jednom fudbaleru to ne bi trebalo da bude problem :)

Lako je tebi, ti si rutirani muž :) Žena je bila veoma predusretljiva juče i navijala je za mene :)