Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Ајде поставите у 19:00

2. imam jedno pitanje.
    sta ako mi protivnik ne odgovori?
    ja sam ga kontaktirao jos juce, on ne odgovara, sada sam mu ostavio i link tvog posta sa temamam za zapad...
    bio je aktivan pre 15 sati...
    doci ce verovatno, ali da znam sta bi bilo kad bi bilo...

3. Јебем ли га. Одговориће ти бре, мајку му. Ако ти не одговир до вечерас, јави ми, па ћемо да пробамо да урадимо нешто.

4. Imam nekoliko konstatacija kao odgovor na ove vaše konstatacije.

1. Izvesno je da će Severna konferencija dati pobednika čitavog Kupa i ja sam, kao nosilac te konferencije, neizmerno ponosan na tu činjenicu.

2. Agilni ne može na naslovnu jerbo je Peki (a na preporuku Lule) rekao da najbolja defka svakog DANA (dakle ne svake konferencije) ide na naslovnu. Isti taj Peki je dozvolio da ovi istočnjaci igraju u danu severnjaka. Jebiga, Agilni :pakosan osmeh grohotom:

U vezi sa ovim pod 2: naravno da i Agijeva treba na naslovnu, pa nije naslovna sapun pa da se potroši.

5. Izvesno je da će Severna konferencija dati pobednika čitavog Kupa

Recima mudrog Raidena...I dont think so...

6. Јебем ли га. Одговориће ти бре, мајку му. Ако ти не одговир до вечерас, јави ми, па ћемо да пробамо да урадимо нешто.

јавио се бре! :D полагао сам матуру данас, имајте душу :D

7. Епа сад кажем да најбоља сваког дана, а ја сам овде мудо, и тако ће бити. Шташ сад?

1. Izvesno je da će Južna konferencija dati pobednika čitavog Kupa i ja sam, kao nosilac severne konferencije, neizmerno ponosan na tu činjenicu.

Направио си пар грешака. Ја исправих.

8. јавио се бре! :D полагао сам матуру данас, имајте душу :D

Е, тако. Мојне да ми отказујете, јајца и кромпира.

9. Ја дајем новце на Запату!

10. Епа сад кажем да најбоља сваког дана, а ја сам овде мудо, и тако ће бити. Шташ сад?

Pa to sam i rekao, nesrećo... :)

11. Не знам како ми успевају ове грешке.

Најбоље из сваке конференције у сваком колу, бемте Петре дислексичног.

12. Ја дајем новце на Запату!

Bolje ih baci u Dunav, ako si pri njemu, ili uplati ktitor. :)

13. tu sam ja, u 8 pustamo

14. Peki pisi tamo, Sub Focus i madafaka sit sutra oko 16:00... ali dogovorili smo se da se cekamo do 16:30 ak oneko zakasni, jer ja ne mogu bas da garantujem da cu stici u minut...

15. ox, da citiram jos neki akcioni film iz 80ih? :)

16. Izvesno je da će Severna konferencija dati pobednika čitavog Kupa

Grešiš...ovaj, silno grešiš, sinko... :)

17. ja sam moju postavio.
    srecno pezose

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.