Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Sedplase bolje ti ide definisanje od Haxa definitivno :p

2. Peki pisi tamo, Sub Focus i madafaka sit sutra oko 16:00... ali dogovorili smo se da se cekamo do 16:30 ak oneko zakasni, jer ja ne mogu bas da garantujem da cu stici u minut...

3. XelA
    Sedplase bolje ti ide definisanje od Haxa definitivno :p

hahahha vidjecemo :D

4. Океј људи, битно да сте ви овде написали. Ја увече претресем тему и направим распоред за сутра, ништа не брините. :)

5. Пеки, ако ти је лакше да тако правиш распоред, предлажем да едитујеш оне слике на којима су исписани парови... Мислим да би мени тако било прегледније. Само поред пара напишеш датум и време и то, и постујеш у оној теми

6. Kolfild/Стивен у 19 часова. Дозвољено кашњење пола сата.

7. Фокусе, нећу да стављам време, биће пренатрпано. Распоред увек имате истакнут на новој теми за информације.

8. Фокусе, нећу да стављам време, биће пренатрпано. Распоред увек имате истакнут на новој теми за информације.

ок, само сам предложио (: мени генерално није проблем да прочачкам да бих дошао до информација, па сам питао, не знам како је осталима (:

9. Ox of Night’s Watch
    Imam nekoliko konstatacija kao odgovor na ove vaše konstatacije.

1. Izvesno je da će Severna konferencija dati pobednika čitavog Kupa i ja sam, kao nosilac te konferencije, neizmerno ponosan na tu činjenicu.

2. Agilni ne može na naslovnu jerbo je Peki (a na preporuku Lule) rekao da najbolja defka svakog DANA (dakle ne svake konferencije) ide na naslovnu. Isti taj Peki je dozvolio da ovi istočnjaci igraju u danu severnjaka. Jebiga, Agilni :pakosan osmeh grohotom:

U vezi sa ovim pod 2: naravno da i Agijeva treba na naslovnu, pa nije naslovna sapun pa da se potroši.

1. Slažem se potpuno. Maksimilijan, il' ja :)
    2. U 23:59 tog dana, žestoko sam šio skor Urradove fenomenalne defke. Najbolji tog dana, daklem.
    I u vezi sa ovim pod dva... istina, imam još neke koje bi mogle, sasvim zasluženo :P

10. Peki jesi pročitao moj predlog da se kupovi igraju češće ali da budu manji? Recimo 16 autora na svakih mesec dana otprilike, mnogo je lakše organizovati i brže se završi.

11. Јел прави неко пресек меча Матрикс - brdac?

12. ox, da citiram jos neki akcioni film iz 80ih? :)

Asta la vista, Zapata:)

13. 1. Izvesno je da će Severna konferencija dati pobednika čitavog Kupa i ja sam, kao nosilac te konferencije, neizmerno ponosan na tu činjenicu.

Ti si tako prepotentan na tako simpatičan način :)

14. Брдац - 39:6 - 6.50
    Матрикс - 25:19 - 1.32

Брдац пролази даље, иако је био рангиран као последњи пред почетак.

15. Au, Brdac sa 0 pratilaca razbio Matriksa sa 12 pratilaca... Čestitam brdac :)

16. matriks se zajebao sa cunom :D kontam da bi bilo drugacije da nije napravio takvu gresku....

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.