Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. jebo te,ne vidim sad nigde ovaj post o kome bruce priča.sklonite manijakovu defku u 12,a bond neka ostane za vreme koje nije bio tu,pa da se sabere skor posle.

2. U pravu je Bond, ja sam zasrao jbte,Bondova pobeda, ODUSTAJEM. Zvanično...

3. mi smo završili u 22h, jel to treba da se ozvaniči negde ili..?

4. Он је на пвт пристао да буде у 11, нећу копирати овде скриншат сигурно, нећу да будем сиса.
    Дисквалификуј ме, брига ме за усрани куп јеботе. Али није моја грешка.
    И сконтао сам да може после 22:00 јер су и јуче били дефиниције које су почеле у 11:30 и трајала до 1:30...

Не видим ваше певетеове, написао је сад и он. Написао сам горе како ће бити.

5. Maniače ne lupaj, nije sportski odustati, evo Peki je našao rešenje...

6. Ја се само надам да нисам неког увредио сада и да нисам са неким покварио односе. Криво ми је што је настао неспоразум. Пеки, одлична ти је организација, али твоја је грешка овај пут била што си уписао погрешно врме у информације. Знам да не мош све похватати постове и да има доста спама, али лепо су рекли да бришете то и онда се ово не би десило...

7. Petar Pan Pezo$
    mi smo završili u 22h, jel to treba da se ozvaniči negde ili..?

Озваничено је на прошлој страни.

JamesBond
    Ја се само надам да нисам неког увредио сада и да нисам са неким покварио односе. Криво ми је што је настао неспоразум. Пеки, одлична ти је организација, али твоја је грешка овај пут била што си уписао погрешно врме у информације. Знам да не мош све похватати постове и да има доста спама, али лепо су рекли да бришете то и онда се ово не би десило...

Нисам ја сигурно тек тако измислио 22:00. Прегледаћу тему после целу. Очигледно је да је настао неспоразум.

8. а што смо ми из западне конференције на сликама са првог поста уоквирени зеленом бојом? ја више волим плаву. :DD

9. opet mi guta postove.nema sad odustajanja,terajte,poklopiće se minutaža na kraju i to je to.aj,srećno.

10. Е, и да не заборавим. Меч који би Крампоном и Лупус Фром Купус требали да играју сутра се игра тек 3. или 4. јуна. Крампоном није ту, па ме замолио да одложим.

11. marya, ako vidiš ovaj post, izloguj se pa se uloguj na www2.vukajlija.com biće bolje...

12. Peki obrisi Sub focusov komentar sa Manijakove definicije, pominje se ime autora.

13. opet mi guta postove.nema sad odustajanja,terajte,poklopiće se minutaža na kraju i to je to.aj,srećno.

Амин.

Нисам ја сигурно тек тако измислио 22:00. Прегледаћу тему после целу. Очигледно је да је настао неспоразум.

Ниси измислио. У мом првом питању било је нешто на фазон : ''Хтео сам да питам дали се може одиграти меч између мене и Маниака после 22:00 ако то прелази у нови дан ?'' и није било одговора колико ми се чини... А ти си то вероватно сконтао као време... После сам додао пост кад ми је он потврдио да може у 23:00, ја сам то и на теми ставио... Неспоразум, нико није крив. Идемо даље :)

14. Peki kako ćeš da računaš ako defka ima skor, lupam 60:0 ?

15. ксела пише у првом посту. број плусева се помножи са 1,5

16. Već je to naveo negde u početku, ako ima 0 minusa onda puta 1,5...

17. Ако дефиниција нема минуса, множи се број плусева са 1.5, или са 1. Исти курац, и овако и онако не може да изгуби дефиниција без минусева.

18. Џејмсе Бонде:

http://vukajlija.com/forum/teme/26698-vukajlija-kup-2011-sponsored-by-kifla-teme-za-zapad-na-novoj-temi-prvi-post-ove-za-vise-inf?strana=77#post_1329962

Кад сам правио распоред, ја сам ово гледао. Убележио сам 22:00 због тога. Кад сте одлучили да промените термин, требали сте мени да се јавите на пвт, сигурније је. Али ок сад, готова прича.

19. Ja и Славк0, значи, у другом колу. Хах, јеб'о сам јежа у леђа.

20. Крај меча Славко/Мачо Папучар

Мачо Папучар - 34:19 - 1.79
    Славко - 36:8 - 4.5

Ево Славко, верујем да ћеш памтити овај рођендан. :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.