Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. ok Bond, imaš moj plus...ja video da piše 22h u informacijama, pa požurio.

2. BOnde, neću tamo da komentarišem - odlična ti je defka, mislim da ovde neće igrati ulogu 20 minuta razlike...

Hvala drugar :) Nema veze, nisam ja ljut, ali nije moja greška i dogovor je bio u 11, a ako pogledate i na temi sam rekao.

3. poslati malog kera po malog džems bonda.

Poslali smo malog kera i stigli su, i mali Bond, Džejms bond i mali ker, došao je mali ker.

4. Џејмсе, нађи ми пост где си написао то. Не могу све да запамтим ја...

5. Пеки брате, склони број 2 после ЊЊЊ у линковима, избацује ми ко да сам у оффу

ЕДИТ: И избриши Манијаков коментар са Бондове дефиниције

6. Bolje se ulogujte u www2.vukajlija.com pa će vam brže raditi. Valjda zato što je drugi server.

7. Evo ga i post
    http://vukajlija.com/forum/teme/26698-vukajlija-kup-2011-sponsored-by-kifla-teme-za-zapad-na-novoj-temi-prvi-post-ove-za-vise-inf?strana=79#post_1331073

Maniaku, imaš i ti moj plus ...
    Samo mi je krivo, jer sam se potrudio da napišem definiciju i nije moja greška. Javio sam i tebi i pekiju i još si se složio na pvt :/

Al' ne brini se... I still love you ♥

8. Bolje se ulogujte u www2.vukajlija.com

Radi ko singerica, al ako saznaju posterdzije, ode sve u racku.

9. Џејмсе, а колико сам пута ја поновио да је 22:00 последњи термин, и да за све после тога би морали да се договоримо. Ја се не сећам да сам теби аминовао тај "ми смо у 23:00" пост...

Како је могуће да си ти написао 23:00 овде, са њему рекао 22:00?

10. neće saznati - oni ne idu na forume jer nemaju 50 poena, a boje se ktitora :)

11. То бре! Фала вам за тип за пребацивање на други сервер :)
    А Пеки модераторче зна одавно а не прича ццц :))

12. LOL, znao je i Matriks, čovek je najavljivao sto puta i to među prvima... jbg, pogrešne autore pratiš :))))

13. U jbte, sad provalih da smo se Bond i ja dogovorili u 23h...moja greška ipak.

14. onda je ovo što marya predlaže možebitno najbolje rešenje...

15. jbt,opet mi jede sajt postove.neka neko izbriše s manijakove defke postove gde se spominje nik.

16. Peki, ja treba da budem diskvalifikovan, Bond treba da pobedi.

17. Џејмсе, а колико сам пута ја поновио да је 22:00 последњи термин, и да за све после тога би морали да се договоримо. Ја се не сећам да сам теби аминовао тај "ми смо у 23:00" пост...

Па јел сам написао и пост о томе. Нећу га тражити јеботе сад сигурно. Рекао сам ти да ја не могу пре и да смо се договорили тада.

Он је на пвт пристао да буде у 11, нећу копирати овде скриншат сигурно, нећу да будем сиса.
    Дисквалификуј ме, брига ме за усрани куп јеботе. Али није моја грешка.
    И сконтао сам да може после 22:00 јер су и јуче били дефиниције које су почеле у 11:30 и трајала до 1:30...

18. Maniak
    U jbte, sad provalih da smo se Bond i ja dogovorili u 23h...moja greška ipak.

Одбијам ти -1 казнени бод од скора који буде имала дефиниција, тј. од односа. Плус теби мерим до 00:00, њему још 20 минута после.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.