madafaka sit
e, hteo bih da predlozim...
da kada birate pesme, birate neke sa malo kracim stihovima...
+ 1000
Da istaknem i ja ovo. Mislim da kraći stihovi mogu izroditi raznovrsnije definicije, jer ovi duži nekako isuviše u startu upućuju na neku određenu temu. Sve čekam da se pojave dve identične definicije u nekom duelu :)
Е курац сад , има сви да се патите ко ми јадници ..... а иако ми не одговара схватам зашто су стављени баш текстови оваквог типа , да се измузе прави квалитет ,..... а можда им се само свидела песма....
Da istaknem i ja ovo. Mislim da kraći stihovi mogu izroditi raznovrsnije definicije, jer ovi duži nekako isuviše u startu upućuju na neku određenu temu. Sve čekam da se pojave dve identične definicije u nekom duelu :)
Prvi znaci strahaod dolazeće sudbine? Prpa, Agi?
Ja baš mislim, što teže to bolje. Tu treba Zapata biti pa se izvući.
Peki, danas sam prespavao popodnevni meč, što je zločin, a to je zato što nisam imao raspored. Možeš li, molim te, da napraviš raspored za sutra kako ništa ne bih propustio?
oxe, previse cesto me spominjes u postovima...prebacujes breme favorita na mene lolololo ...ja sam fokusiran samo na sledeci mec, a to je laki
.......
respektujem sve, naravno.
Честитам, Колфилде. Густо је било, један минус на твоју дефку значио би друкчији исход. Ја сам дао све од себе и ово ће ми бити драгоцено искуство, хаха :)
oxe, previse cesto me spominjes u postovima...prebacujes breme favorita na mene lolololo ...ja sam fokusiran samo na sledeci mec, a to je laki
.......
Ja gledam samo u sopstveno dvorište, ali kad sa suprotne strane Topčiderskog brda stižu saopštenja, osećam da imam moralnu obavezu prema armiji pratilaca (koja je samo optički manja od tvoje armije, a inače je moja vernija) da odgovorim.
Naravno, i ja respektujem sve, Ludi Čak je sjajan protivnik, opasan kako kratkim tako i dužim definicijama, pokušaću to da neutrališem svojim poznatim porseravanjem i primerima punim preterivanja.
OX ZVANI SAOPSTENJE!!! to je on uveo u ovaj kup...ja se uvek fokusiram na defku i protivnika a ne na forumske price. ahahahahahah
uz sav respekt naravno.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nikad gled'o film, Travolte mi!
e, hteo bih da predlozim...
da kada birate pesme, birate neke sa malo kracim stihovima...
+ 1000
Е курац сад , има сви да се патите ко ми јадници ..... а иако ми не одговара схватам зашто су стављени баш текстови оваквог типа , да се измузе прави квалитет ,..... а можда им се само свидела песма....
Prvi znaci strahaod dolazeće sudbine? Prpa, Agi?
Ja baš mislim, što teže to bolje. Tu treba Zapata biti pa se izvući.
А тај Запата че пасти сутра !
http://www.youtube.com/watch?v=-agySlR5Zug
Prpa, Agi?
Od Maksimilijana da.
A tebe... tebe mogu da pobedim kako o'š, samo što bih voleo da te pobedim u svom stilu, a ove velike defke me teraju da budem neko drugi :)
Aj sad. Kakve su ovo fore? Nemoj meni da sutirate loptu.
Zna li se kada je meč Agi-Maksa? Bar otprilike.
To ne smem da propustim!
Ne znam, Maksimilijane... voleo bih da u viteškom duelu ponizim Agija kao Barsa Mančester, ali zdrava logika govori da on od tebe dalje neće moći.
Ok, ok... Samo nabijaj pretisak. :)
Agi, sto se mene tice, mozemo i sad da se dogovorimo?
Peki, danas sam prespavao popodnevni meč, što je zločin, a to je zato što nisam imao raspored. Možeš li, molim te, da napraviš raspored za sutra kako ništa ne bih propustio?
I ne, nisam se navukao na Kup.
Vas dvojica hoćete da me provocirate u duetu. Volim taj vid motivacije :)
Makso, šibnuh ti pevete.
.......
Честитам, Колфилде. Густо је било, један минус на твоју дефку значио би друкчији исход. Ја сам дао све од себе и ово ће ми бити драгоцено искуство, хаха :)
.......
Ja gledam samo u sopstveno dvorište, ali kad sa suprotne strane Topčiderskog brda stižu saopštenja, osećam da imam moralnu obavezu prema armiji pratilaca (koja je samo optički manja od tvoje armije, a inače je moja vernija) da odgovorim.
Naravno, i ja respektujem sve, Ludi Čak je sjajan protivnik, opasan kako kratkim tako i dužim definicijama, pokušaću to da neutrališem svojim poznatim porseravanjem i primerima punim preterivanja.
OX ZVANI SAOPSTENJE!!! to je on uveo u ovaj kup...ja se uvek fokusiram na defku i protivnika a ne na forumske price. ahahahahahah
uz sav respekt naravno.
Kolfild - 40:3 - 13,33
Stiven - 51:5 - 10,2
Ovo jes' bilo baš gusto :)
Честитке Колфилду! Победио фаворита колко ми се чини, браво, браво :)
Добар си био Стеване :Д
Али не довољно.
Вас двојица са саопштењима, пу бандо лоповска, у Србији нико сем вас двојице НЕ СМЕ да узме титулу. УА БЕОГРАД!
ja ću da im pičnem minus obojici, osim ako me ne podmite dobrim definicijama :)