Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Priznaj da si ukro iz Kengura! :)

Nikad gled'o film, Travolte mi!

2. madafaka sit
    e, hteo bih da predlozim...
    da kada birate pesme, birate neke sa malo kracim stihovima...

+ 1000

Da istaknem i ja ovo. Mislim da kraći stihovi mogu izroditi raznovrsnije definicije, jer ovi duži nekako isuviše u startu upućuju na neku određenu temu. Sve čekam da se pojave dve identične definicije u nekom duelu :)

3. Е курац сад , има сви да се патите ко ми јадници ..... а иако ми не одговара схватам зашто су стављени баш текстови оваквог типа , да се измузе прави квалитет ,..... а можда им се само свидела песма....

4. Da istaknem i ja ovo. Mislim da kraći stihovi mogu izroditi raznovrsnije definicije, jer ovi duži nekako isuviše u startu upućuju na neku određenu temu. Sve čekam da se pojave dve identične definicije u nekom duelu :)

Prvi znaci strahaod dolazeće sudbine? Prpa, Agi?

Ja baš mislim, što teže to bolje. Tu treba Zapata biti pa se izvući.

5. А тај Запата че пасти сутра !

http://www.youtube.com/watch?v=-agySlR5Zug

6. Ox of Night’s Watch
    Prpa, Agi?

Od Maksimilijana da.

A tebe... tebe mogu da pobedim kako o'š, samo što bih voleo da te pobedim u svom stilu, a ove velike defke me teraju da budem neko drugi :)

7. Prvi znaci strahaod dolazeće sudbine? Prpa, Agi?

Od Maksimilijana da.

Aj sad. Kakve su ovo fore? Nemoj meni da sutirate loptu.

8. Zna li se kada je meč Agi-Maksa? Bar otprilike.
    To ne smem da propustim!

9. Aj sad. Kakve su ovo fore? Nemoj meni da sutirate loptu.

Ne znam, Maksimilijane... voleo bih da u viteškom duelu ponizim Agija kao Barsa Mančester, ali zdrava logika govori da on od tebe dalje neće moći.

10. Ne znam, Maksimilijane... voleo bih da u viteškom duelu ponizim Agija kao Barsa Mančester, ali zdrava logika govori da on od tebe dalje neće moći.

Ok, ok... Samo nabijaj pretisak. :)

Agi, sto se mene tice, mozemo i sad da se dogovorimo?

11. Peki, danas sam prespavao popodnevni meč, što je zločin, a to je zato što nisam imao raspored. Možeš li, molim te, da napraviš raspored za sutra kako ništa ne bih propustio?

I ne, nisam se navukao na Kup.

12. Vas dvojica hoćete da me provocirate u duetu. Volim taj vid motivacije :)

Makso, šibnuh ti pevete.

13. oxe, previse cesto me spominjes u postovima...prebacujes breme favorita na mene lolololo ...ja sam fokusiran samo na sledeci mec, a to je laki
    .......
    respektujem sve, naravno.

14. Честитам, Колфилде. Густо је било, један минус на твоју дефку значио би друкчији исход. Ја сам дао све од себе и ово ће ми бити драгоцено искуство, хаха :)

15. oxe, previse cesto me spominjes u postovima...prebacujes breme favorita na mene lolololo ...ja sam fokusiran samo na sledeci mec, a to je laki
    .......
    respektujem sve, naravno.

Ja gledam samo u sopstveno dvorište, ali kad sa suprotne strane Topčiderskog brda stižu saopštenja, osećam da imam moralnu obavezu prema armiji pratilaca (koja je samo optički manja od tvoje armije, a inače je moja vernija) da odgovorim.

Naravno, i ja respektujem sve, Ludi Čak je sjajan protivnik, opasan kako kratkim tako i dužim definicijama, pokušaću to da neutrališem svojim poznatim porseravanjem i primerima punim preterivanja.

16. OX ZVANI SAOPSTENJE!!! to je on uveo u ovaj kup...ja se uvek fokusiram na defku i protivnika a ne na forumske price. ahahahahahah
    uz sav respekt naravno.

17. Kolfild - 40:3 - 13,33
    Stiven - 51:5 - 10,2

Ovo jes' bilo baš gusto :)

18. Честитке Колфилду! Победио фаворита колко ми се чини, браво, браво :)
    Добар си био Стеване :Д

19. Али не довољно.

Вас двојица са саопштењима, пу бандо лоповска, у Србији нико сем вас двојице НЕ СМЕ да узме титулу. УА БЕОГРАД!

20. ja ću da im pičnem minus obojici, osim ako me ne podmite dobrim definicijama :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.