U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Neću ja sever da budem! Uvek ćete voleti Grobari sa JUGA!
Ишао сам мање-више географски.
Џанки, кад буде жреб, добиће свако противника, па сутра делимо теме сваком пару.
Ok, hvala na objasnjenju.
Агилни, и сте на фору тениског турнира, само што ми је овако лакше због жреба.
Победници конференција играју полуфинала, илити фајнал фор, како год. :) Па после то коначног финала. :)
Peki valjda osmina finala, ima nas po 16.
Жреб за осмину финала конференција вечерас!
Хвала на исправци. :)
и на крају мени паде страја, а ниједном га у уста нисам узео! :DD
peki ne objasnjavaj nego tutni te brojke u zreb generator i daj parove...:) a luli nek smislja teme...njih 32 :)
Meni 90% konferencije ljudi koje pratim :)
Западна је најјача, пу и ја сам одмах ту.
Али
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/61907_154918014538246_148872871809427_380310_7207736_n.jpg
ЗАПАТО ПАДАШ!!! лолололо
Peki sve pohvale za organizaciju, za ovo treba da se iscimaš JEBENO! Svaka čast :)
Кад будете видели теме, пашћете са столице. :))
Пишем и даље чланове конференција, за пар минута готово, да имамо за евиденцију, па после жреб.
i od mene
Agilni, nema šlihtanja. Nećeš proći moju paklenu Severnu konferenciju.
Peki, predlog: polufinala na dve dobijene, finale na tri. A? Nije red da ovako dobar projekat odluči jedna defka.
Оксе, добра идеја.
Ox, pusti sad šlihtanje, mene brine što su dve od tri žene baš u našoj grupi. To je loš znak :P
агилни је чак једини мој пратилац.Пошто сам упао на јужну страну зваћу моронка да пиже он је гробар.
Јел можемо да проверимо остале дефке на добијен тему да не буде плагијат?
Јебено прејако. Уживио сам се јеботе к'о '98 кад је Мијатовић пенал шутирао, иако знам да испадам али сигурно пратим такмичење до краја, осјећам да ће ово бити ФУЛ.
Јел теме добијамо на ПВТ или јавно и кад?
I da, Peki, i od mene svaka čast za organizaciju, kao i za razmatranje svačijeg predloga.