Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ma glupa priča, kad bi muškarci morali da se porađaju, crki bi. muka mi je više od te degradacije muškaraca. pa nisu bre svi mamine maze i plačipičke.
eto, znam za jedan slučaj iz ovog rata u bosi, lik je bio ranjen i saborac ga prebaci preko ramena i krene da ga nosi do ambulante koja je bila ne znam ni ja koliko od tog bojnog polja, padne granata i geler spiči ovog što nosi u vrat, odmah ispod uva, ovaj nije ni provali, tek kad je noseći onog stigao do ambulante ovi provale daje i on ranjen. koja žena bi to mogla jebote? i kako bre to može da se uporedi sa porođajnim bolovima koji su skroz prirodni i normalni i brzo prođu i brzo se bre i zaborave. da se ne zaboravljaju, ni jedna žena ne bi imala više od jednog deteta.
Dzimi, umes li pricati sa devojkama malo civilizovanije? Ne hrani se devojka govnima.
džimi, ako ja serem, ti onda jedeš. jebote to si dosadan sa tim govnima, baš imaš fetiš....
Шта ти сад хоћеш, који курац? :P
bemmumiša, lemajo, mogla bi.
ali ne svaka, kao što ne bi mog'o ni svaki muškarac.
biti dobar vojnik ne znači biti muško.
ma pusti ga puf, ne možeš kriviti dete što je dete.... to kad majka nije vaspitavala na vreme, teško će taj normalno da se ophodi prema bilo kome.... digla sam ja od njega ruke odavno...
Reko je da ne jede a ne da jede :)
Тако је.
Добар војник значи имати муда, а неке жене имају већа муда од мушкараца.
Govana necu, hvala. Samo mislim da nije fino tako.
Ахахаха! Хаха! :Д
džimislave, ič nisi trve balkan boj.. 'vamo braniš gej populaciju, boriš se za prava žena.. more, neka srbenda će da te dobro izlema :D
pa retko koja kris, jer jednostvano ne bi imala dovoljno snage da nosi drugu osobu toliko. al ja rekoh gore upravo to što si ti sad rekla: biti dobar vojnik nema veze sa polom.
Ja znam iz Bosne slučaj da su ranjenog ostavila dva njegova rođaka a izvukao ga lik koji tad nije imao više od 45 kg, kad ga više nije mogao nositi vukao ga je, poenta je da su ovi što su zbrisali u svakom po 100 kila i par metara visine, al herc je ipak nešto drugo.
E, a ako bas pitas sta hocu, hocu mafin. Sa bananama i visnjama. Bude dobar on, donese?
Не, не... Не борим се ја за права жена. Жене би у мојој држави биле подједнако робови као и мушкарци. Само ми иде на тукија та прича како су жене неспособне наспрам мушкараца...
me, zezam se, znam.
i mene isto nervira.
jer, te "osobine" bilo dobre ili loše koje se vezuju za određeni rod su glupost!
jeste, znam ja jednu devojku koja je navodno ''imala muda'' samo zato što niko nije hteo da je udari, pa je onda to koristila dosta dugo, ložila se da može da ispička nekog prosečnog lika kad hoće, i onda je jednom mom drugu spucala pesnaju u nos pred celom školom jer ju je otero u tri pizde materine par časova ranije....nekoliko sekundi kasnije kučka je ležala na betonu sva krvava. Od tada glas nije povisila ni na jednog muškarca.
Žene budite žene i radite ono što najbolje znate. Kolki kompleks imate od muškaraca kad u svemu hoćete da se izjednačite?
petre.. jebem mu mater.. doživim transfer blama posle bilo kog tvog posta na temu ženevsmuškarci, majke mi.. :s
То су неке које баш не воде рачуна о себи. Знам да моју девојку боли само првог дана, а то је зато што је ретард и хода по тераси без чарапа, или папуча( кад је једном пазила цео месец, није је болео уопште), ал' за пола месеца те неко слагао.
Из те приче, заправо, она је изашла с мудима у сваком случају, а он је испао пичка јер бије жене.
Замисли да удариш девојчицу? Такви би у мојој држави ишли на 15 година принудног рада.