Брате, неке жене пола месеца имају болове због циклуса. Ја дижем панику кад ме боли нога пола сата зато што сам се префорсирао на џогирању, па попијем кафетин, јер сам пичка и не умем да трпим бол. :)
E vidiš, ja mogu da trpim bol i ne idem doktoru čak ni za polomljeno stopalo već stavim bandaže i opet igram fudbal, odem na trening ili dižem tegove. I šta je sad zaključak?
samo sam prvi post pročitala, pa na to da dam komentar:
nema to veze sa feminizmom. ne daj bože da se zarati, trebaće nam svako raspoloživo topovsko meso, nebitno kog pola.
u kini i izraelu odaaaavno žene služe vojni rok, i to dve godine, isto koliko i muškarci. (u kini je dve godine, nisam sto posto sigurna za izrael, mrzi me da guglam).
E jebote ovo izjednačavanje polova ustvari dovodi do zaključka da su žene superiornije u skoro svim aspektima života od muškaraca.
Postoje stvari u kojima su one bolje, i stvari u kojima su jednake sa muškarcima, ne daj Bože da kažeš da su žene za nešto nepogodnije od muškaraca odma ispadaš šovinista.
Aj sad da ih uvrstimo i u mušku fudbalsku reprezentaciju, ne bi me čudilo da se nađe pametnjaković koji će da kaže da bi mogle ravnopravno da igraju.
E vidiš, ja mogu da trpim bol i ne idem doktoru čak ni za polomljeno stopalo već stavim bandaže i opet igram fudbal, odem na trening ili dižem tegove. I šta je sad zaključak?
ma džimi, boli me uvo da premotavam, nekako imam osećaj da prežvakavate sto puta prežvakanu priču. i ne mogu bre više da doživljavam transfere blama kada čitam uspaljene reakcije na tvoje trolove.
edit: ne znam da li smo se razumeli, tj. da li sam se dobro izrazila. znam da ste opet uzeli da upoređujete pragove bola kod muškaraca i žena, to uvek svi rade kad krene priča o vojsci....
ma džimi, boli me uvo da premotavam, nekako imam osećaj da prežvakavate sto puta prežvakanu priču. i ne mogu bre više da doživljavam transfere blama kada čitam uspaljene reakcije na tvoje trolove.
Не једи говна, бре, нисам уопште троловао.
Немој напамет да причаш.
А добро, душевни бол ваљда не рачунамо. :)
Džimi je ustvari žensko koje je bezuspešno pohađalo vojsku jer ga je komandir banovao jer nije mogao da joj nađe svrhu u toj ustanovi.
Džimi TROLUJE !
....... svako ima svoje mišljenje, a po meni je vaše netačno... i tripujete se mnogo ubeđujući ostale u svoje stavove.
http://www.cksinfo.com/clipart/signssymbols/jin-jang-multimotyl-01.png
Ovo govori više od 1000 reči...
Između porođaja i jurišanja na rovove , pre bih izabrao porođaj. Ionako ih bole uvo, sada je to sve sa anestezijom...
Individualizam.
samo sam prvi post pročitala, pa na to da dam komentar:
nema to veze sa feminizmom. ne daj bože da se zarati, trebaće nam svako raspoloživo topovsko meso, nebitno kog pola.
u kini i izraelu odaaaavno žene služe vojni rok, i to dve godine, isto koliko i muškarci. (u kini je dve godine, nisam sto posto sigurna za izrael, mrzi me da guglam).
E jebote ovo izjednačavanje polova ustvari dovodi do zaključka da su žene superiornije u skoro svim aspektima života od muškaraca.
Postoje stvari u kojima su one bolje, i stvari u kojima su jednake sa muškarcima, ne daj Bože da kažeš da su žene za nešto nepogodnije od muškaraca odma ispadaš šovinista.
Aj sad da ih uvrstimo i u mušku fudbalsku reprezentaciju, ne bi me čudilo da se nađe pametnjaković koji će da kaže da bi mogle ravnopravno da igraju.
Да си мазохиста?
i nije mi jasno zašto uvek potežete menstruaciju i porođaj kada se vodi priča o vojsci? nema bre to veze jedno s drugim. aman.
neki ljudi su stvoreni za vojsku, neki nisu. nebitno kog su pola. end of discussion.
Не пратиш дискусију. Премотај мало.
Mene boli uvo, nek se biju kad su glupe.
edit: ne znam da li smo se razumeli, tj. da li sam se dobro izrazila. znam da ste opet uzeli da upoređujete pragove bola kod muškaraca i žena, to uvek svi rade kad krene priča o vojsci....
tačno
Odvedeš nekog na silu u rat i počne da vrišti kad zapuca i unese jebenu paniku u sve.
Žene su tu mentalno jače. Saseru se i ćute bar.
Не једи говна, бре, нисам уопште троловао.
Немој напамет да причаш.
da sam ja jela govna, ti bi odavno bio pojeden.
ne verujem da nisi trolovao, to se kosi sa tvojom prirodom!
Ono- ko bi se porađao da ne mora, je l' to ta priča?
ne verujem da nisi trolovao, to se kosi sa tvojom prirodom!
Сад већ сереш.
kako će ovim tempom svetom da zavlada matrijarhat za nekih 150-200 godina...
zašto se ova tema ne zaključa?