Serbia on PC

1. reprezentacija Srbije

Да али су ту Кисланић и слични :))

2. u f-16 ima etapa Srbija, gde bombardujes Srbiju. igrao sam je. '99, 2000. :)

3. Ima na menadžeru i super liga i prva liga, kažu da i tamo neki put Tole namešta utakmice :)

U assassin's creed-u se pominje Tesla, a jedan od glavnih negativaca se preziva Vidić

4. Čini mi se da i Euro Fighter 2000 ima misiju u kojoj bombarduješ BG.

5. Ima nas u Resident Evilu. Mi smo oni zombiji što treba da se icepaju.

6. U assassin's creed-u se pominje Tesla, a jedan od glavnih negativaca se preziva Vidić

За Видића сам чуо. За Теслу нијесам.

7. U Medivl 2 su pored Serbian Knights-a i Battlefield Assassins-i srpskog porekla - potiču od reda vitezova koji su se zakleli da će ubiti turskog sutana...

8. За Видића сам чуо. За Теслу нијесам.

Ima ga u glyph-ovima u drugom delu, pominje se njegov sukob sa Edisonom, on je kao našao onu jabuku u Hrvatskoj (ali je ipak predstavljen kao Srbin), a Edison je bio Templar i on mu je maznuo.

9. Најјебеније оружје у Вулфенштајну је Тесла Ган

10. Тесла-ово-оно има у брдо игара. Нпр. Ред Алерт, Бордерлендс или РТЦ Волфенштајн.

11. Конзоле и ја се не дружимо баш превише. :)

12. има у Маунт енд Блејд-у пар модова где смо ми. Европа 1200 а други сам заборавио како се зове. Углавном у једном смо у рату са Турском а у другом са Византијом...

13. a Edison je bio Templar

Је л' то значи да је Тесла био Асасин?
    Лоло, већ видим Assassin's Creed 5: War of electricity

14. У првом Splinter Cell-у један од главних негативаца је Бинср звани Милан Недић (лол) познат још и као Милош Новак, неки зајебани плаћенички дркатор.

15. Јао да, ја то заборавио. И није први него трећи (теорија хаоса).

16. Јесте, јебига, давно било.

17. Прва кампања у новаличик Ф-16 је у Србији. Прва мисија - бомбардовање нуклеарне електране у Панчеву. Тролололо

18. има и мапа калемегдан у цс-у... додуше ми смо је сами направили ал и то је нешто :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.