U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ајмо људи, ћерајте даље...
Капирам да је једино "даље" гомила симулација летења, а то игра само Дотер. :)
+
У развоју је мод за МТЊ 2, Цардомз тотал вор, са нама, Бугарима и још доста тога. Лепо им иде, само не знам кад ће да заврше.
Имају мапе СФРЈ и СРЈ за Хероје Три. Ми смо Кесл, а Хрвати Инферно. Да се зна ко је ту демон! :)
Codename: Panzers Phase II садржи мини-кампању у којој играч води југословенске партизане предвођене ликом који се зове Ферван Вук Пондуровик. лол
Има онај Балканс оф фајр.
ОН Фајр. Ал, добро, то је наша игра. :)
Вероватно има брдо симулација управљања тенковима у којима се појављујемо.
Ja znam za mapu Evrope u Herojima 3 gde se samo Sarajevo pojavljuje kao Inferno.
Онда сам ја помешао. Јебига, давно било. А мапа СРЈ је једно време стајала на Википедији као скриншот из игре.
Споменуо је Буксноманиак на првој страни SoF кец, кад се прангијаш са српском војском у катакомбама испод Ђаковице. Најготивније је што ти ликови носе пауер арморе и бацаче пламена са огромним канистерима на леђима. Какав трип. :)
Не напуцаваш се с нашом војском, већ са Русима. Не сећам се најбоље приче, ал јебеш га, небулозна је у пичку материну. Још и баја кога водиш у игри стварно постоји и био је "стручни консултант" развојном тиму.
Ипак мислим да јесте наша војска, али јебига, баш давно сам то играо, не сећам се ни ја. И да, фамозни Џон Мулинс их је исконсултовао до јаја, убило се. :)
Е, јесу Срби, сад сам проверио. Бркати Мулинс се не зајебава. :)
`Ebi se bre, ja sam to htjela napisati. :)
Тактички сам приметио одсуство уобичајних Х3 фанова, па реко да прикупим сву славу. :)
Sad se setio da su u Oblivionu zasnovali Dark Brotherhood na osnovu Apisove Crne Ruke...
Има у Медивлу Стефан Првовенчани као византијски војсковођа.
Ima jedna stara igra koju sam igrao pre jedno 5 godina zove se Knights of Honor
možeš da izabereš Srbiju i s njom da osvajaš svet
Ima nas u JTF ili Join Task Force, kad dođeš kao UN vođa da braniš muslimane od Srba, a Doktor Dragan EKQ"EKDAČLSMD je vođa Srba i ima 124153435 tenkova sa kojima te rasturi i na very easy modu.