Prijava

znate kako...ja sam za,ali moram da se naviknem...počećemo od toga što će mi neko promeniti nick (ima na forumu promenjeni nadimci,tražio sam) ali ćirilica!!!a ja odmah sada prelazim na ćirilicu na četu

Приватно увек и пишем ћирилицом :-))))))

a iskreno ne bih se složio samo zato što je korleone predložio,a on mene nervira

A kako na Visti da pisem Cirilajom?

Ma samo je instaliras u kontrol panelu... u regional settings... Nisam sad kuci, tamo imam vistu... ali u principu isto kao na XP. Posle samo ono 'EN' u taskbaru promenis u 'SR' (cirilicno).

Hmmmm... mene neko lozio da nema toga na Visti... probam, pa javim.

Неке везије Виндоуса немају све језике и сва писма. У сваком случају, ако је оригинална Виста, а вероватно јесте, може за џ да се скине са мајкрософтовог сајта.

Moze i ako nije originalna. :D

користим ову прилику да честитам Џимију прелазак на ћирилицу!!!

Хвала, хвала. Па и крајње је време било. :)

Moze da se skine il' tako nesto da se nabudzi, ali nema odma' da se promeni. A cim nema odma', nije vredno cimanja.

Ja necem da menjam. Privatno pisem cirilicom, ali ovde ne mogu. Nije mi toliko vazno..

ево ја прешао...

ucini mi se da mesja ima nesta protiv ove teme,pa da on je ...

kad bih znao da namestim na kompu,ja sam za

Šta sam ja PSV? Što god mislio za mene da jesam, u pravu si, ali isto toliko i griješiš, jebiga, takav sam ti ja čovek.

Ја сам у принципу за и користићу убудуће ћирилицу на форуму и чету (јест додуше да на чет јако ријетко излазим), а што се дефиниција тиче, користио би и ту ћирилицу, али мислим да ће са латиницом дефиниција лакше да се нађе на Гуглу и да ће бити доступна и онима који су заинтересовани, а не знају ћирилицу.

Ja se javljam iz Hrvatske, pišem latinicom, ali ćirilicu čitam i pišem vjerojatno mnogo dulje od mnogih pa i od pokretača teme. Pisala bih i ovdje ćirilicom da znam kako da podesim računalo.

Međutim, moram reći da me je malo zasmetalo što sam u jenom komentaru prepoznala nešto kao: Hrvat = onaj koji nužno ne zna ćirilicu ili koji je sigurno ne podnosi. Možda ima toga, ali čuvajmo se generaliziranja!

Osim toga jako me je zasmetalo i ovo: "pod uslovom da tvorac sajta ozvaniči da nisu dobrodošli ljudi koji ne čitaju ćirilicu."

Vjerujem da bi se moglo naći onih koji ne znaju ćirilicu, ali bi rado i otvorenog srca bili članovi Vukajlije. Izraz "nisu dobrodošli" trebao bi biti rezerviran samo za one koji vrijeđaju, koji su nepristojni, koji izražavaju netrpeljivost bilo koje vrste...