Коју игру следећу да скинем?

1. Било би лепо кад би била нека игра ко Маунт енд Блејд вид Фајр енд Сворд а да није ретардиран гејмплеј.

2. pogledaj war of the roses care, mene nije nesto odusevila ali mozda se tebi svidi. ne znam samo da li je samo multiplejer ili ima i singe.

EDIT- i ovo http://www.chivalrythegame.com

3. Meшчини да је та игра тешко говно.

4. Ovo chival... je kupio moj drug i kaze da nije lose mada je cist multi tako da za sada nema piratskih servera. Nema igrica slicnih maunt end blejdu koliko ja znam.

5. Знам да нема, то и кажем.

6. Јел ико играо ХАВКС 2? Ја чуо да још увијек није крекован.

7. моја препорука batman arkham asylum, играм је већ пар дана и све ми је боља и боља, уствари премоћна, можда је неко и предложио, мрзи ме да гледам...

8. Управо сам је прешао, топло препоручујем, Хотлајн Мајами.

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/295260_284986841615036_1743658693_n.png

9. skyrim nezvanični modovi. sta preporucujete? ja pikam se deadly dragons dlc, jebe keve.

10. Worms World Party. Ne postoji ništa jače od toga. I bilo koji fudbal i NBA pre 2004.
    Supaplex.
    Myst.
    --------------
    Ako hoćete igrice, skidajte ovo gore. Danas se mahom prave simulacije, ili igrice, ali tako da budu što realnije, što je sranje.
    Realno, ako hoću da igram igricu, onda me boli kurac da bude realna, bitno je da bude zabavna. Što se logičkih igrica tiče, ima jako dobrih.

11. Погледаћу сад шта је овај Хотлајн, а

Realno, ako hoću da igram igricu, onda me boli kurac da bude realna, bitno je da bude zabavna.

Ово је разлог постојања Тим Фортреса 2.

12. Care, koje si godište?

13. Брокен Сњорд, сваки дио.

14. Care, koje si godište?

То је битно за ову тему како?

15. ne bavite se sektama.

16. Мислим да си омашио тему, Дуче.

17. Worms World Party. Ne postoji ništa jače od toga.

Тоооооо! Црвићи рулају!

18. ne dopadaju mi se 3d crvići, onaj vorms armagedon je bio takav kult, a ovi 3d su mi njah.

19. па то и нису 3д, то су класични. Рилоудед је исто добар.

20. a mislio sam da pričate za one 3d, kul, misandrstending

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.