U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ја бих радо, али шансе су нула.
+1
Sigurno imaš dobar monitor :)
Mene jedino procesor može da jebe 2.31Ghz al nadam se da će terati na minimum detalja i finoj rezoluciji
Скините ово http://farm3.staticflickr.com/2291/2213308226_1eca1f4136_o.jpg
Браво Шоми мађијо, објаснио си живот својим постом, јебао си нам кеве за вијек и вијеков'!
Па и ја бих да је скинем, што си такав :(((
Шоми нам објаснио како функцинише живот, аплауз за Шомија.
Vi koji niste nolajferi (ili mislite da niste), nemojte da oftopikujete ovu ozbiljnu temu za trve gejmere.
Саћу да пробам овај ДаркСоулс, 9.5 на гејмспоту а само 2.2гб даунлоад. Мада ми много смрди на јапанштину.
Dark souls jebe, lagano ulazi u top 5 najboljih igara koje sam igrao. Da nije za svakoga, nije. Znam mnoge ljude koji su ispizdeli posle samo pola sata igranja i zajebali da se bakcu njome. Obrati paznju na darklight, skoro je izasla, nesto kao limbo za odrasle, zanimljiva mehanika, predivna grafika i muzika i kidanje zombija sekirom...sta ces vise...
срање гејм. један од оних досадних рпџијева у којима се изгубим колико је досадан.
Prešo sam deus ex, samo 11 praxisa mi falilo da otključam sve augmentacije.
Мали офтопик, ал вреди:
http://funnyjunk.com/funny_pictures/4209423/Assassins+creed+facts/
Syndicate nije los. I Dungeon Siege je dobra igra. Nesto poput Diabla.
sta mislite o Napoleon Total War? jel vredi skidati 15 gb
Кажу људи мудрији од мене да је прекомпликована. Али и да је добра. Мада бих ја пре скинуо Шогуна 2, с обзиром да су на њему радили скоро сви Total War тимови и да је најамбициознији пројекат до сада.
Скини, Шогун јемен!
не знам ни да ли ће ово прихватити, графичка је мало слабија, шогуна вероватно неће
Па погледај, тебра.
Скино Деадлигхт, нако није лоше зомбији свуда скачеш идеш сјечеш сикиром пуцаш пиштољем фина графика, само заузима 3,6 гига јебемлига. Јел игро ико Марк оф д нинџа и ваља ли штогод?
Mene je mark of the ninja odusevio. Sad prelazim po drugi put na game+.