Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Дишоноред обрно, сваки гетеја такође.
Јебеш нове игрице, правда за старе које немају ванземаљску графику ал имају јебачки гејмплеј!
Might and Magic Heroes 6
Zarazio sam se.
Toplo preporucujem svim ljubiteljima poteznih strategija.
Xcom enemy unknown, Fallout 1-2, Fallout New Vegas, Dead Space 1-2, Darksiders 1-2,
Binding of Isaac, World of Tanks, Kingdom of Amalur, Driver San Francisco.
Кажу да је Tribes:Ascend на Steam-у одличан за мултиплеј.
Igrao sam tribes nekih mesec dana, nije los, ima neku specificnu mehaniku ali je mene smorio/ Free to play je inace.
Kakva igra je ovaj Portal 2? Jel vredi nesto?
Ако си играо први Портал, други ти је дупло бољи. ЈЕБЕ. Мени било жао што није дуже трајао кад сам га прешао ахах. Ако волиш мозгање обавезно скидај.
Jbg nisam ni prvi deo igrao.
Кад помињете НБА лајв, морам да вам се похвалим са ЦД-ом који ја посједујем и који још увијек ради
http://i49.tinypic.com/t7bz2q.jpg
Ову средњу сам слабо играо, а овај пинбол сајнс је прејака игрица, ЦД је оригиналан, али не ради и јако ми је жао што не ради, јебем ли га :)
Иначе ми је колекција игрица била пуффффф брука, није да се хвалим, али је стварно тако било и онда сам разда' све то, нико није враћа', побача' сам доста и ето, неких 20 ми је остало можда...
Сјећам се сваких пар дана по двије игрице су се куповале у пм :)
Покењам се на модерне игрица са супер кул графиком, а срање им је гејмплеј и све остало...
Радије играм неке старе игре него ово ново срањо.
Crysis2. Šta bih dao da to mogu sad da cepam...
БИЧ ПЛИЗ ахахах ово је мој мали буразер писао па ми смијешно ахах
http://imageshack.us/a/img534/1760/dsc00004pk.jpg
Шаки О'Нил :Д лололо
То бре! Старине су најјаче :Д
Еее, а сад ми жао што немам ону кошарку са сеге меге ђе сам узима лејкерсе са дивцем и петровићем, и на њу сам се убија :Д
Aj ako neko ima linak za skidanje PES 06 neka mi pošalje u pvt. Gej stop, cimanje stop!
Kad vec pominjete stare igre preporucio bih blade of darknes, igra je iz 2001 i u to vreme je imala ubica grafiku tako da ni sada ne izgleda lose. Akciona avantura i imas izbor od 4 lika (patuljak,vitez,varvarin i amazonka) i svi imaju razlicita oruzja i prvi nivo je svima razlicit, ima svega i orkova, zmajeva, kostura itd. Odlicna prica i plus moze se rune skupljati itd. Jeste stara ali vredi.
http://www.sk.rs/2001/04/siop07.html
Скино сам Сиријус Сема тројку и пржио до пола и више не могу. Једноставно су ми живци отишли, а играм на нормал. Кад чујем оно говно од костију како трчи језа ме подиђе.
Vid, onaj sto je piso o igri u sk se zove Gradimir. Pa sa takvim imenom bolje da je bio UN mirotvorac. Jer gradi mir. Haha kako sam domisljat i vickast
Aj predlozite neki hack'n'slash tipa diablo al da nije izbaceno posle 2006-e jer me zeza komp :)