Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jel se Team fortress samo preko steama skida? Sad skidam, cini se da ima mnogo i zanima me jel steam pamti download, tj. nastavice se ako ugasim komp pa upalim?
Nastavice se...
Aj predlozite neki hack'n'slash tipa diablo al da nije izbaceno posle 2006-e jer me zeza komp :)
Titan Quest, Sacred (1 i 2), Torchlight... Moze i Loki.
Hvala Titan quest i Torchlight sam probo valja sad Sacred da pogledam :)
kupite gw2 i batalite pesove i ostala govna za klince i fensere :)
eve vam moj print http://www.dodaj.rs/f/3U/Tc/3gdICZLr/gw106.jpg
Ima li to besplatno?
ima ako ukradeš.
ovo neki rpg? koliko kosta i sta je fora
samo zonlajn igranje je Gildvor.
Је л' може неко да ми да линк за скидање игрице ФИФА 08. Желим баш ту игрицу, па ако неко зна неки добар, провјерен и сигуран линк, нека ми пошаље у ПВТ (или овде, свеједно).
e da, mogu da vam kažem na novi Hitmen jebe. Jes da igram na veri, veri, veri, veri lou, al i dalje lepo izgleda i ..odlična je. Našo sam neku verziju kompresovanu da nema dalje, 8,5 gb, kad se instalira, oko 24 gb jebote. ali šljaka sve bez bez jebemti.
kucajte na pajretu - Hitman Absolution, Professional Edition, skidrou kreker, nači radi.
Pa majku im jebem, da li mogu malo manje igrice da prave. Jebote 24 giga igrica. Nekad su igrice pravili prema računarima, a sada računare prave prema igricama usta ih jebem. Kupiš neku mašinu i maltene posle tri meseca možeš samo da se jebeš sa njom što se tiče novih igrica. I tako moj 1000. post ode na nervozu :)
e gonzomire, vreme kad se igrice pravile na 2 cd od po 700mb je davno prošlo...
Ma svestan sam ja toga Manijače, ali ga stvarno preteraše. Geralno sam ljubitelj FPS igara, ali o ovim novim mogu samo da sanjam sve dok ne maznem neki komp iz NASA. :)
pazi, moj komp je bio prosek 2008. kad sam ga kupio inače. neki amd dual kor, 2 gb rama ddr dvojka i ti tripovi. jedino što sam promenio je napajanje i grafička koja vredi čitaveh 3500 dinara, ej!
i sve mi šljaka, na lou, lou, lou, ultra veri lou...ali šljaka,
Ti si super, moja kanta je iz 2006. Tada je bila zapravo odlična mašina, ali godine čine svoje. Nema svrhe da mu nešto budžim, jedino da kupin glanc nov. A i crkao mi monitor mamu mu maminu :)
Da li neko ima link od Far Cry 3, da valja?
Manijace, ja sam presao Himena... Dosta me podseca na Betmena u nekim segmentima.
jel mogu da se igraju oni CONTACT-i?
Kad budem imao vremena u jednom trenutnku budućnosti, nadam se da ću uzeti da odigram skajrim. Kažem skajrim jer ne znam ni za jednu drugu igru koja je iole sadašnja a da mi se igra. Postao sam totalno neupućen.
Kupio sam iksboks pre tri godine, a poslednje dve skuplja prašinu. Ni ne razmišljam o tome ali nekad mi se tako igra nešto, kad se setim kako sam celu jednu zimu po ceo dan sedeo uz Oblivion ili igrao Dotu u lanu po petnaest sati bez prestanka. Oh, memories...
Jel igrao neko od vas Euroleague 2k11 ili Fiba 2k11 ili neki slican patch za NBA. Planiram da skinem pa me interesuje kakvi su utisci. I jos nesto sam procitao na netu. Pise neki patch za NBA 2k12 ali kazu ljudi da je kao pravljen za to a ustvari radi samo za 2k11, pa da se ne zajebem...jel imao neko slicna iskustva?