Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
SLEEPING DOGS toplo preporučujem, sad videh da ima i film. Inače to za torente što pitate, ja uglavnom uzimam od nosTeam-a i dosada su bili do jaja. Znači instalacija svake igre je jednostavna, samo otvoriš jedan fajl i sve se samo instalira, krekuje, napravi ikona na desktopu, samo treba da sačekaš jer uopšte nema prozora sa učitavanjem. Instalacija igara je brza i odmah nakon toga uđeš i igraš, jer dakle, ne treba da tražiš krek i pičke materine.
Sad malo o ovoj igrici. Ma jebanje keve, znači neki nov pristup, inovativan, nije uopšte kako neko reče samo pritiskanje levog i desnog klika jer ima dosta kombinovanja dugmadi i samim tim poteza. Tučeš se rukama, nogana, pajserima, noževima, naravno tu su pištolji i puške. Pištolj možeš sakriti, ostale stvari ne, jer su prevelike i ne možeš ih sakriti u džepu pa da kao u GTA nosiš bazuku u gaćama pa je vadiš kad ti volja. Ako hodaš sa oružjem u rukama, ljudi će se uplašiti, a panduri te juriti, dobra je stvar što im možeš pobeći čak i kada uspeju da te uhvate. Možeš pucati na nekim sakrivenim mestima, ako to činiš u centru grada, ljudi će pozvati pandure, a nije ih lako pobiti niti im pobeći. Inače, zabavna je bežanija, bilo peške bilo kolima, ima onog fri raning kako se kaže, ono trčanje, skakanje po zgradama, ali realno, ništa preterano. Ima otimanja kola u pokretu, grafika je fenomenalna, upravljanje je odlično, samo ne pipajte miš tokom vožnje. Grad je taman veliki koliko treba, toliko da ti nije smor da se vozikaš, pa kao u gta 4 da većinu igre provedeš u taxiju. Naravno i ovde ima taxi. Tu je naravno i mobilni, imaš tonu odeće, devojaka, blabla, priča je ok, ima brutalnih krvavih elemenata, sve u svemu, zabavna igra. Ako si skoro bio u tuči, odeća i lice su ti krvavi i treba ili da se presvučeš ili umiješ, možeš i da šoraš u wc-u inače. Sa ribama je dovoljan jedan sastanak da bi ti pomogle na neki način, ne moraš ih voditi na 100 sastanaka nekih da ih impresioniraš, odma daju pičke. Ima kurvi, hrane, pića, klađenja, sporednih misija, kolektabl ajtemsa koji ti pomažu da budžiš lika...
Zapravo se zove XCOM: Enemy unknown, i to je reboot mnogo stare igrice, i TOLKO je dobra da sam je instalirao pre mesec dana i i dalje ne mogu da prestanem da je igram! Prelazim je po 5 put. Ko voli strategije na poteze, ovu igricu će da obožava!
Skini tetris, ja se 95 nisam mogao odvojiti od njega
http://dx.com/p/mini-118-in-1-tetris-game-console-keychain-5815
Stog Stena skini Far kraj 3, neces se pokajati. U igri postoje tri snajpera, a jedan od njih je domaci snajper M93 crna strela po kojem sam uzeo nick :D
Kurde igraj portal2 . Jednostavno skroz, jedna puska i jedan cilj. :))) :7 (trollface)
UFO i XCOM braca rodjena sa Jagged Alliance. Prve igre su se zvale UFO - Enemy Unknown i XCOM Terror from the deep. Ovo Terror from the deep malo asocira na gastritis.
LOL za gastritis :D
Znam, ali ziljavi gejmer u meni nikako nije mogo da proguta ove starija zbog očajne grafike, ali ovaj najnoviji me oduševio. Evo prelazim ga na hard, pa ću na impossible ako uspem hard da savladam, igrica je BAŠ teška. Pogotovo ako se igra Ironman mod, gde imaš samo jedan save koji se auto-savuje, i ne možeš da loaduješ od ranije ako zasereš negde.
Eh ocajna grafika. Rade sporo i imaju mnogo bagova. Kada kazem bagova, mislim na trenutke kada ne snimis, a aplikacija se ugasi. Osim toga su predivna filozofija.
Meni je zapravo ova nova grafika malo cudna. Nekako je sve kamuflirano i providno u isto vreme. Ne vidis jasno sta je vanzemaljac, a sta slajmara. Isto se ovaj vojnik kada cucne pretvori u kantu, koja vise lici na kantu od one koja je nacrtana na ulici. Zidovi isto tako, sve nesto providno i slicno.
Ima ovaj UFO Extraterestrials. Probaj pa mi javi sta ti smeta.
Afterlight i Aftermatch imaju ziljavu grafiku, ali drugaciji gameplay.
Svidja mi se ova nova i vanzemljaci su malo zivlji. Sa starim verzijama si mogao malo da se izivljavas. Da ides i samo da bacas granate ili da osvetljavas tablu sa zapaljivim raketama i zapaljivom municijom. Eh kakve si fore mogao da izvedes.
E i ova nova grafika i muzika me malo cini napetim. Suvise je sve dramaticno. Deluje malo na psihu, pa moras da pravis pauze u igranju da se smiris. Ili su mladji igraci navikli.
љеб те јебо ја мислио тема крепала кад оно... треа ми помоћ крепала ми пестодванес графичка дакле сад не знам шта да играм пропо сам играм Chicken Attack Deluxe од досаде, дакле вако:
проциш: 2,9 сингл кор, није ово ново кор 2 дуо хе хе
графа: 256 мегабајти
рам: 2,5 гига
ШТА ДА ИГРАМ? (стратегије стоп, рпг стоп)
Counter Strike
Unreal Turnament
Quake 3
Inace preporucujem ovim sto su pitali za super marija da pogledaju ovaj slovenacki sajt:
http://www.bestoldgames.net/eng/
Ovde se nalaze verzije nekih igrica koje se danas igraju iz 20. veka.
I jos da preporucim igru:
Lost Vikings
Ma nema šanse, meni se svidja ozbiljnija crta. Mora da su godine u pitanju :D
Isprobaću ih čim mi ova izadje iz glave. Sad sam počeo da igram na hard, i ne znam da li da zažalim il ne, odma sam krenuo da se nerviram kolko je teško.
Јбт, морам да се пожалим да Фар крај 3 има до јаја срање крај. Цела прича и све изува, ал оно крај је баш блах. На целокупно утисак о игри даје -3
Ko hoce da se upusti u cari narkomanije a da ne proba drogu, neka krene da igra Fallout 3 GOTY edition, Ne pusta te da odrastes jedno mesec dana.
@Borko
Kraj jedino što je tužan malo, ali dobar je i muzika je mnogo zarazna (podrazumevajući da si spasio prijatelje ovaj drugi sa Citrom neću ni da komentarišem).
Fore su što po igri ubijaš one glavne likove Vaas-a i Heyte-a, uvek nožem u nekom tripu levom van mozga, to ne razumem nikako. Još ti Vaas zvekne nož u grudi i on krene nešto da sija i ti preživiš, znači to mi nikako nema veze blage, ali ajde dobra je igra i priča nije loša pa ne mari. Što reče neki lik na netu -To je samo mogo da izrežira Kventin Tarantino. :)
Boilingpoint
Јел има чудовишта у Фар Крају?
У Фар Крај кецу се појаве негдје на пола игрице нем појма, зато сам и престо да га играм, посерем им се на чудовишта.
Па то, мрзим те ђавле и демоне, нећу да играм ако их има.
Хехе, плаши се.
Пих, провалио си ме :'(