Коју игру следећу да скинем?

1. Пробај Сиријус Сем. Ја нисам имао снаге и живаца да завршим игру. Дошао до последњег нивоа и баталио, реко боље да бришем док нисам заглавио у некој установи за ментално оболеле.

2. @Borko
    Kraj jedino što je tužan malo, ali dobar je i muzika je mnogo zarazna (podrazumevajući da si spasio prijatelje ovaj drugi sa Citrom neću ni da komentarišem).
    Fore su što po igri ubijaš one glavne likove Vaas-a i Heyte-a, uvek nožem u nekom tripu levom van mozga, to ne razumem nikako. Još ti Vaas zvekne nož u grudi i on krene nešto da sija i ti preživiš, znači to mi nikako nema veze blage, ali ajde dobra je igra i priča nije loša pa ne mari. Što reče neki lik na netu -To je samo mogo da izrežira Kventin Tarantino. :)

Ма да бре, оба су блах. Мислим оно, целу игру играш ради спаса својих да би их рокно. Глупост. И жао ми доктора... Доморци су баш испали индијанци зар не? :)

Да то јесте мало глупо (јбт пеглаш се ножем са једним а около дваес мртвих, шкк), као и оно кад халуцинираш. Мех, те ситнице (мада крај није ситница) убише екстра причу. И још ми је жао што не могу да пробам мод за више, кажу да је прича ту још боља. Елем, још један ми је смор што су се толико усрали Руса. Ал оно реално, параноја нека бем ли га шта је, форсирају и пљују Рује више нег за време 'Ладног рата и Кубанске кризе нпр. Ако је ко читао описе у игри оружја, зна о чему причам.

Јел има чудовишта у Фар Крају?

Само у првом делу, у другом нема чудовишта али нема ни приче, у трећем исто нема, само што три четри наврата мало халуцинира дечко, и у једној халуцинацији има једно, потпуно занемарљиво. Пробај и Батлфилд Бед Компани, двојка и тројка су за комп, има лепих фазона и фино одрађено. Али има и пар багова...

Пробај Сиријус Сем. Ја нисам имао снаге и живаца да завршим игру. Дошао до последњег нивоа и баталио, реко боље да бришем док нисам заглавио у некој установи за ментално оболеле.

Мени је то највеће говно свих гована. Деинсталирао сам после пола сата. Тотална монотонија, ко покварена плоча, једно те исто говно опет и опет и опет.

3. Ne ubiješ ti prijatelje ako nećeš, ,možeš da biraš, a ona Citra i treba da umre, i onako je još luđa od brata. :)

- Ako neko slučajno ima dobar torrent za Hitman Absolution (koji provereno radi), neka ostavi link. Hvala.

4. odeš na pirat bej i skineš sa najviše sidova i radi
    ili odeš na sajt od skidrowa
    http://www.skidrowgames.net/hitman-absolution-skidrow.html

5. Skidao sam ga već jednom čim se pojavio sa torrenta koji je imao najviše sidova, ali kad ga instaliram itd. jednostavno kliknem na ikonicu i ništa se ne dešava. Da li ima neki fix ili patch za to ili nešto traće?

6. imao sam i ja taj problem pokušaj da instaliraš steam

7. Ne ubiješ ti prijatelje ako nećeš, ,možeš da biraš, a ona Citra i treba da umre, i onako je još luđa od brata. :)

Ma meni su oba kraja nekako krs, pogotovo ono kad roknes prijatelje i burazera. SKK?? I sto je doca morao da umre?! Sranje od kraja za medalju, sta god da izaberes. Igra izuva te izuva. Kraj samo umanji vrednost.

8. Fable.Igr'o keca i dvicu.Preporučujem.

9. Jeдан мали офтопик:
    Играм Европу Универзалис III Дивајн Винд, и одједном више немам музике у игри, а игра секунд ради, секунд стане, значи неигриво. Палим друге Парадоксове стратегије, исти случај. Реинсталирам Европу, ич. Обришем кеш на мапама и сејвове, опет ич. Има неко идеју шкк се дешава?

10. Cenotaph

Fable.Igr'o keca i dvicu.Preporučujem.

Kec je mnogo dobar, dvojku nisam igrao jer nema za PC, a trojku sam odigrao iako su je svi pljuvali, mogu samo reći da nije ni blizu dobra kao prvi deo.

Meni treba crack za Max Payne 3, nikako ne mogu naći neki koji funkcioniše.

11. dajte neku onlajn strategiju u nekom svetu tipa stronghold kingdoms

12. Spec Ops: The Line
    ne traje dugo, malo je već viđena pucačina iz trećeg lica, ali koliko dobra priča, ljudi moji. stvarno filmska.

13. ''Call of cthulhu:Dark corners of the earth''
    Malo starija horor stealth/action - avantura iz prvog lica,zanimljiva prica...valja odigrati.

''Flotilla''
    Jedna od boljih niskobudzetnih sitnih igara koje sam igrao...

14. Po meni, najbolja onlajn strategija je ikariam, ali kad se navuces tesko ces se skinuti s nje...

15. Preporucujuem igru za mobilne, ima i za ios i za android, moguce je da ima i za komp. Igra se zove 100 doors i logicka je ali je dosta zajebana i mnogo su dobre zagonetke ali ume da bude frustrirajuca ali lako se navuci.

16. Spec Ops: The Line

Сад сам скинуо, стварно прича изува, развија се, једва чекам да наставим да играм.

''Call of cthulhu:Dark corners of the earth''
    Malo starija horor stealth/action - avantura iz prvog lica,zanimljiva prica...valja odigrati.

Говно од игре. Била би екстра да нема тону багова. Па кад ти запуца сејв, па мораш поново, и то Бог те пита од кад (фрустрирајуће је кад играш један те исти ниво поново и поново и поново). Нисам је завршио мада је прича и замисао много добра.

100 doors

Јел то оно кад отвараш лифт?

17. Deder mi preporučite neku dobru FPS pucačinu, a da nije tematika WW2, SciFi, zombiji ili neko slično njesra. Dakle, hoću klasičnu mindless pucačinu sa ljudima, poželjno po gradu.

Btw, možda sam nenormalan, ali mi se Crysis ič ne sviđa.

18. Само да кажем да је Фар Крај 3 најбоља игра коју сам имао прилике да играм, ко није играо, под обавезно да је обрне.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.