Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Само да нису онако глупо зезнули крај.
@Уро5х
Ау брате, ал реално каква прича, па ово је врхунски. Мало је превише брутално (сад сам завршио део са фосфором) за мој укус, али прича, гласовна глума... Респект за игру.
Завршио Спљинтер Сел Конвикшн, добра игра, јес' да није шуњалица као претходници му, ал' јебига, ионако се све комерцијализује на крају.
http://www.youtube.com/watch?v=XhTizv7XYeU
Ti si nadrkani Irac u Parizu, besan i željan osvete, angažuje te francuski pokret otpora i avantura počinje. Igra je jako lepa jer je crno bela u kraju grada koji još nisi oslobodio, boja dolazi kada ga oslobodiš. Ima stelt elemenata, treba da se šunjaš da te ne vide nacisti, možeš se pentrati po svim bukvalno zidovima i krovovima zgrada, prilaziti Švabama sa leđa i tako ih ubijati. Zatim se preobučeš u vojnika, ne možeš ako ga upucaš jer na taj način unakaziš uniformu pa te drugi vojnici mogu prepoznati. Probajte.
Ovim putem apelujem na sve velikodušne gejmere da mi neko nađe link da skinem Mortal Kombat 9! Fala. :D loilolol
Дајте неку игру на фору Скајрима.
Господине, тај Мортал Комбат ти је за сони тројку.
moram da se pofalim da sam prvi put u životu koupio original igru nba2k13
odigrah danas prvu online partiju i gomno evrogejsko prekinulo kad je gobilo 10 razlike
koliko kosta oridjinal, majke ti
Колко год да је, боље да је те паре бацио у Дунав.
ДРАГОН АГЕ: ОРИГИНС
сморка подржи ме! лоло
мада то није опен-врлд. рецимо just cause 2
није слично, ал је на ту фору
4 iljade u poređenju sa fifom nije skupo
moguće lolo
pitanje dal bi i kupio da mi nije ono pitanje o godištu jako išlo na živce a nba je jedina igra koju upalim svaki dan po pola sata sat
НБА 2К13 је једина игра због које сам ја, иначе смирено момче, полупао џојстик и миш у парампарчад. Играм каријеру у Мајамију и играм одлучујући меч у полуфиналу Истока против Чикага ваљда, губим 3 разлике и имам десетак секунди за напад. Леброн мртви преводи лопту (иако сам ја плеј), дави је на тројци све до неке три секунде до краја и, иако сам му јебено тражио лопту да дам тројку, он баца неки сулуди ели ап Вејду који покушава да прескочи центрину. Наравно, овај не успева ни да ухвати лопту и ја ту попиздим и уништим горе наведене периферије.
ЕДИТ: Заборавио сам да напоменем да сам тад био главна звезда тима јер сам метнуо све на 99 уз помоћ чит енџина.
Ja bio draftovan od strane Bostona, ali sam zatrazio transfer jer nisam mogao da igram od Ronda ( i ja sam bio plej ). Onda me trejduju u Bobketse. E ono je sov. Trazim loptu, dobijem svaku. Jeste da gruvamo svaku utakmicu, ali da mi vidis ucinak, ubacujem 80% poena tima. lololo
лоло, тај рад... Ја сам на другом сејву играо за Филаделфију, просечно сам давао 50 поена по текми. лол
Ti si nadrkani Irac u Parizu, besan i željan osvete, angažuje te francuski pokret otpora i avantura počinje. Igra je jako lepa jer je crno bela u kraju grada koji još nisi oslobodio, boja dolazi kada ga oslobodiš. Ima stelt elemenata, treba da se šunjaš da te ne vide nacisti, možeš se pentrati po svim bukvalno zidovima i krovovima zgrada, prilaziti Švabama sa leđa i tako ih ubijati. Zatim se preobučeš u vojnika, ne možeš ako ga upucaš jer na taj način unakaziš uniformu pa te drugi vojnici mogu prepoznati. Probajte.
Znači wannabe Assassins Creed.
pa, i nije. igrao odavno,ali zbog previše nekih bagova tipa pukne igra iz čistog mira zabatalio. inače, kul igrica
Koja je šifra za NBA ?
Каква шифра црно дете?
Ništa,ništa pošo da pravim sebe i traži mi CD key,pa sam poslije skontao da sam kretenčina