Коју игру следећу да скинем?

1. Ko voli Gospodare Prstenova neka proba igricu LEGO:Lord of the Rings :)
    I preporučujem Viking Battle for Asgard.

2. Da nema neko snuker igricu?

3. Imao sam ja pre par godina, čini mi se da se zove ''World Snooker Championship 2007'' ili tako nešto.

4. Jel zna neko dobru trkačku igru gde možeš da sam biraš koji ćeš motor staviti, i da ga uredjujes, gde imaš mogućnost da napraviš svoja kola od raznih delova?

5. Nisam sad mogao da ispratim celu temu, al za ljubitelje strategija preporučujem sve od Paradoxa. Posebno CK II genijalna igra. Crusader Kings da budem precizniji lol

6. Po meni je 2 očajna, loša grafika i bedna kopija keca. Kec je mama!

7. bolja je grafika od keca, i ne kontam kako je to lošija grafika, koja ni nije bitna u grand strategijama koje pravi paradoks, meni je sasvim oke. Ima mnogo više opcija od keca, i mnogo je realnija....kec je odličan, al je dvojka sa svim ekspanzijama vrhunska.

8. Ne znam meni se nikako nije svidela dvojka. Igrao sam je 2-3 sata i ostavio. Ali dobro svako ima svoj ukus. :)

9. Devil May Cry DMC - Гледао сам цео walktrough, игра кида, само не могу да је ископам нигде на торенту!

http://www.youtube.com/watch?v=OX0cXNnY3UU

10. Znam kad sam igrao DMC 3 na kompu nije uopšte moglo da se skače jer je portovano ili kako se već kaže sa konzole. Stigao sam dosta u igri, teško naravno jer nije bilo skoka nego sam koristio neki kao specijalni potez, neku moć da bih mogao nekako skočiti. Na kraju sam odustao od igranja.

11. Ja se iskreno nadam da neće da useru DMC serijal ovim remakeom, obožavam DMC 3 i 4. Nekako su karakteri imali više duše, al ajde da ne sudim pre da probam.

12. Обзиром да нисам играо прошле едиције, не могу да судим, али кажем испратио сам целу игрицу кроз Walkthrough и допада ми се. Ако не изађе ускоро на торенту нека пристојна верзија можда се и дрзнем да дам 50е за ориЂинал... Мада то сам рекао и за Assassins Creed III па ништа :D
    Имате овде цео Walkthrough па се уверите сами:
    http://www.youtube.com/user/GhostRobo/videos?view=0

13. Ne znam meni se nikako nije svidela dvojka. Igrao sam je 2-3 sata i ostavio. Ali dobro svako ima svoj ukus. :)

pa ne znam, ne moš suditi posle dva - tri sata...kontam da ti se mnogo svidja kec, pa si bio previše kritičan :D pokušaj duže da igraš, pa ako ne ide ne ide. Meni je igra bolja, jer ima više ekonomije, tehnologije, čak je i diplomatija bolja, karakteri možda još više utiču na igru i to :D ne znam, meni je dvojka bolja :D

14. http://world.needforspeed.com/
    ајде бре скидајте ово пичке студентске! нећете ваљда да учите?

15. @KanameTosen Ubedio si me sutra ću instalirati i da vidim da li sam pogrešio. Javljam razultate :)

16. ajd javi...skini i sve ekspanzije...da moš da igraš sa italijanskim republikama pa da budeš buržuj kome je samo stalo do para, ili s arapima pa da vodiš džihad....:D videćeš ima dosta stvari koje su unapredili :D

17. ajd javi...skini i sve ekspanzije...da moš da igraš sa italijanskim republikama pa da budeš buržuj kome je samo stalo do para, ili s arapima pa da vodiš džihad....:D videćeš ima dosta stvari koje su unapredili :D

Nisam ni znao za sve te ekspanzije :D Druže ja da krenem sve da ih skidam neću ih skinuti do sledeće godine, jer mi net skida 15 kb/s :D

18. uuuu bedak, skini kod drugara nekog :D

19. Odem u igraonicu i tu sve skidam. Kod kuće samo na Vukajliju mogu :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.