Коју игру следећу да скинем?

1. Evo da se i ja priključim.
    Skinite STALKER:Shadow of Chernobyl mnogo je dobra i nije zahtevna uopšte.
    War of the Roses igra je nenormalno teška jer je realna. Preporučujem je svakom ko voli srednji vek.
    GTA 3-Po meni najbolji GTA
    Plants vs Zombies-Za opuštanje dobro i veoma je zanimljiva.
    Machinarium-oni koji vole mozgalice.
    Return to Castle Wolfenstein-Ko ovo nije igrao taj ne na šta je strah.

2. Brate zasto predlagati neke stare igre kad toliko novih i dobrih ima, msm ono wolfentsein return to castle je prva igra koju sam u zivotu igrao na kompu i skroz je bila gotivna ali mislim da ne vredi igrati sad, takodje i gta 3 i takodje stalker :)))

3. Druže Visarijonoviču, definitivno Vulfenštajn i danas može lagano da igra iako je igrica zastarela u svakom smislu, ali za nešto što je napravljeno 2001. (ako se ne varam) zvučni efekti u toj igrici i danas jebu milu mamu. Inače se slažem da ima i novih koje su odlične, ali zbog krntije koju imam kod kuće ne mogu da ih pokrenem :(

4. Ja sam samo naveo neke koje sam pre gotivio. A ove nove su uglavnom vec sve dobre spomenuli pa nisam hteo ponovo ja da ih spominjem. E da ima jedna novu koju još niko nije spomenuo. Call of Duty Black Ops 2. Usput jel zna neko dobre trke, skoro sam gledao sve delove filma Paklene ulice pa bi sad malo igrao nešto slično tome :)

5. YeahBatch
    http://world.needforspeed.com/
    ОВО СКИНИТЕ!

Што, јел играш? Ваља ли чему?

6. Играо сам пре, добра је. Наравно, за неке ултра зајебане делове за кола треба да се плати, али је овако добра за играње у друштву.

7. Јебачу на ком си серверу, управо сам скинуо?

8. Нисам још скино, јебе ме интернет ко мајмуна. Јавићу ти.

9. Има ли који бокс за ПЦ да ваља нечему?

10. Има ли који бокс за ПЦ да ваља нечему?

Koliko ja znam nema, samo za PS3 I X-BOX 360 proizvode, majke im ga spalim.

11. Ako je do sad niko nije preporučio, evo ja ću. (nisam gledao prethodne komentare)
    Veoma neobična, prvi put sam igrao igricu ovakvog formata. Priča se prilagođava izborima koje ste napravili u toku igre.
    Pre par dana sam završio 5. epizodu, imam samo reči hvale.
    http://www.youtube.com/watch?v=0FqaCN2aiD0

12. Što se tiče Worlda Bačje javi više da igramo oću da se zabavljam malo

13. Нема шансе брате, последњих три дана ме јебе нет само тако. Уместо 4 мб/с, скида 0,5. :/ Јавићу кад се мало поправи стање.

14. Meni je skinut odavno ja tek sad registrovao...
    Skidaš li sa sajta ili preko torenta ? jer ti je sa sajta fri a igra ima 800 mb...

15. Ma jebeš me , brzo će to.

16. Скинућу ја то, али не могу да играм јер ненормално кује.

17. Bačje kad budeš mogo javi...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.