Коју игру следећу да скинем?

1. E sadmo da rečem ako neko namerava da skida Postal 2, neka skine Postal 2: Share the pain, to vam je novija verzija sa bržim učitavanjem plus multiplejer. A Apocalipse weekend se odvojeno skida jer ipak druga igra.

2. Zanimljivo je da jos ima servera u postalu, jos se igra. Ja igrao pre 3-4 meseca, radi i sa piratom. Cuo sam da je postal 3 bezveze.

3. Video sam kako izgleda Postal 3, sa nekim zombijima i kurcima, kontam da se pola planete loži na te jebene zombije trenutno, ima ih u svim novijim filmovima, serijama i igricama. Ne znam da li više mrzim pomamu za zombijima ili vampirima.

4. 18 wheels of steel- Pedal to the metal (2004.)

Нашао сам поуздан линк за игрицу, са све креком и печом против багова (који је уведен тек 2008.), тако да игрица чак и на овој мојој канти од компа ради савршено. Има проширену мапу, која се протеже на северни Мексико и јужну Канаду.
    Коме треба торент линк, нек ми се јави у инбокс.
    И да, има јебачку музику у главном менију:

http://www.youtube.com/watch?v=1wASMFu7_0Y

5. Sećam se kad sam to igro, pa uzmem onu najveću turu preko cele Amerike i idem idem idem u pizdu materinu, hiljadu godina, al dobra lova, i brate krenu da me jure panduri, pa jure pa jedu govna, na kraju sam potrošio gorivo i stao da natočim pa me uhapsili. Posle sam obrisao igru da bih godinu dana kasnije od druga čuo šta je verovatno bilo u pitanju, naime, saznao da su me jurili jer nisam uključio jebena svetla. :(

6. Ima li ko od vas valjan link za skidanje assassin's Creed: Revelations? Ako zna neko, neka mi sibne na pvt

7. Igra li ko Kerbal Space Program? Ja se žešće primio, nenormalno je. :D

8. Колфилде, јел ти још треба линк за Ревелејшенса?

9. Scarface, svako ko voli mafiju neka skine :D

10. Имал нека добра пуцачина да обрађује период 2. Св. рата и да је по могућности
    новија?

11. Retarde mislim da je najsvežija CoD World At War (doduše stara je igra par godina), mada iskreno ne pratim mnogo izlaske novih naslova, pa je i moguće da ima nešto i novije od toga.

12. doduše stara je igra par godina

Само је 5 година стара, треба ми нешро свежије :)

13. Zadnji put (sem PESA i NBA a i to retko) sam se dobro igrao przeci super maria i tenkice, e al ova igrica je prejebena i ima msm da se skine na TPB cini mi se...
    http://www.youtube.com/watch?v=K_t7uV92HdY

14. Само је 5 година стара, треба ми нешро свежије :)

Pa to sam i rekao, ne znam da li ima nešto svežije sa tom tematikom :) Ali u svakom slučaju je dobra igra.

15. Jel igrao neko Sleeping Dogs? Kakva je?

16. PuppetMaster
    Jel igrao neko Sleeping Dogs? Kakva je?

Nisam igrao, ali je kombinacija tuče iz Batmana i gta vožnje. Što u suštini nije toliko loša kombinacija, evo pročitaj review na srpskom.
    http://games.benchmark.rs/opisi_igara/opis_igre_sleeping_dogs/

17. играо сам ја зимус. По мени, има фину причицу, графика је екстра, туче такође, једино је мало засрана вожња кола и мотора, ал' ћеш се брзо навићи. Оцена: 4+

18. Имал нека добра пуцачина да обрађује период 2. Св. рата и да је по могућности новија?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

19. То Горане мађијо, пробаћу у скорије време. фала

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.