Коју игру следећу да скинем?

1. Можда је већ била. Фантастичан спој ГЕТЕА-а, Мафије и СИЕСАЈ-а.
    http://youtu.be/p0SNYPBmgYE

2. Може неко да ми препоручи игрицу која испуњава следеће критеријуме:

1. Да је шуњалица слеш пуцачина али да није Хитмен или Сплинтер сел.
    2. Да не захтева много јаку машину, 'начи старија.
    3. Да није много велико говно.

3. Ja krenula igrati Penumbra Black Plague, al ne smijem nastaviti jerbo sam pička.

4. Igraj zapate ovog zadnjeg hitmena. Nije više toliko bitno da se šunjaš mnogo kao u prethodnim delovima.

5. Zapata, probaj Metal Gear.

6. A kurac, nema je na PC. Fail.

7. Па Неш јеботе сунце, не испуњава критеријуме лолол. Немам машину за то.

8. PA NE ZAHTEVA MLOGO JAKA KOMP. Moj mator 5god pa sam pičio na medium

9. Ako vam se igra nešto sa Srpskom vojskom, javite se :)

10. Људи, КОМП МИ ЈЕ ГОВНО ЛОЛОЛО. Начи типа 2006 игрице.

11. Ljudi, valja li ova igrica Alan Wake? Igrao neko?

12. Јебига Запата, имаш Макс Пејна који си вероватно давно обрнуо или евентуално Д' Саферинг.

13. Може неко да ми препоручи игрицу која испуњава следеће критеријуме:

1. Да је шуњалица слеш пуцачина али да није Хитмен или Сплинтер сел.
    2. Да не захтева много јаку машину, 'начи старија.
    3. Да није много велико говно.

Manhunt 1, Manhunt 2, Velvet Assassin

Кад смо већ код шуњалица сјећа ли се ико игре Commandos?
    Мораћу то поново погледати сад не сјећам се да сам је обрно, има и наставак.

14. Misliš na onu staru strategiju kad vodiš nekoliko lika?

Kad sam kod toga da predložim odmah strategiju Men of War. Ko nije igrao a voli strategije obavezno neka skine. Dosta je i realistična.

15. Manhunt 1 sam igrao, mnogo dobra igra. U to vreme najnasilnija igra. Tief je stara sunjalica al nisam igrao, suffering je mnogo dobra igra. Jel igrao neko novi tomb raider?

16. Ko nije igrao OBAVEZNO DA IGRA MOUNT & BLADE. 1 ili 2 deo nebitno, oba su podjednako dobra, 2 ima male prednosti nad kecom. Inace radi se o RPG strategiji. Vodiš svog junaka (čoveka, nema orkova i ostalih gluposti) i unapredjuješ i njega i njegovu pratnju. Biraš da li ćeš biti trgovac, vitez, propovedač ili čak i pljačkaš. Šta god da si bitno je da oko sebe stvoriš jaku vojsku, jer ćeš upadati u bitke, napadaće te dezerteri, pljačkaće te banditi. Uvek moraš imati sa sobom tovar namirnica zbog vojske, njih možeš kupiti ili opljačkati prilikom paljenja sela (što nije preporučljivo bar na početku jer će te progoniti to kraljevstvo). Možes trgovati robovima, njih zarobljavaš prilikom borbi, možeš ih prodati a možeš ih vrbovati u tvoju armiju. Ako zarobiš nekog plemića to je onda kinta do bola.... Takodje atmosfera po zamkovima je fantastična, pijanci po krčmama, trgovci po ulicama, straža itd.
    Ja bih o ovoj igri mogao da pričam do prekosutra jer je fantastična. Sve u svemu probajte, najlepše od svega je što je pored svih opcija i fantastične grafike i neverovatno realnih bitki u kojima se ti boriš prsa u prsa i plus komanduješ vojskom ona teška samo 2 gb...
    Ko voli srednji vek, garantujem mu kroz ovu igru neverovatno srednjevekovno iskustvo!

17. Adame imas temu na forumu ovde za ru igricu. Cak sta, mislim da su ljudi odavde igrali to zajedno. Evo linka
    http://vukajlija.com/forum/teme/18087-at-sjecivo

18. Nisam znao za tu temu Miloše, a i stavili su glup naslov ali ok raduje me da ima dosta ljubitelja i moram da probam online, hvala brate puno!

19. Nema na cemu. Ja nemam sad nesto vremena za igrice ali volim inace, mada ovu nisam igrao al probacu kad budem imao vremena.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.