Коју игру следећу да скинем?

1. Jel neko igrao Desperadosa, odradjena je kao i Robin Hud sto je Proviron postavio iznad... Ne mogu da nadjem torent za njega nigde... al ne za ono 3D govno.

2. Dokle ćeš više da snajperišeš čet, jebote?!

3. proviron
    Dokle ćeš više da snajperišeš čet, jebote?!

Ja..?

4. Ste igrali nešto iz neo-noir žanra?

5. http://www.youtube.com/watch?v=xIdReY7g3qw
    Star Vors ripablik komando.Pucacina koja ima sve-kul oruzja,dovoljno je zajebana,muzika jebe kevu,nije zahtevna plus shvatis kolike su dzedaji picketine i koliko su 4 klona dovoljna da sjebu...sve.Mnogo je dobra,obrno sam je 5 puta,i bogami cu opet.

6. Jeste, igram vec 2 dana :) Mnooogo je dobar

7. Skinite Hidden: Source, pa da cepamo, eno ima tema, objasnio sam sve http://vukajlija.com/forum/teme/53712-hidden-source

8. Не сеееееееери да има за комп. Саћу скинем.

9. http://www.youtube.com/watch?v=Ajo8sQdgT7w&feature=endscreen&NR=1
    Vid ima i krek za multiplejer ako stvarno radi mogli bi dorganizujemo neki turnir ako može heks može i mk lolo

10. Jel neko skidao / igrao max pejna 3?

11. Pupete koliko ima ovih čelendza na ovom čelendz taveru ja stigo do sto i nekog
    Nego može da se igra preko tangla može da se otvori tema pa odigramo koju onlajn.

12. Ne znam tacno, ali ima preko 250 sigurno. Ja nisam stigao ni do stotog. Igram Story mode. Dosta je zanimljivo za sada. Stigao sam do Smoke-a.

13. Nego može da se igra preko tangla može da se otvori tema pa odigramo koju onlajn.

Iskreno, mnogo ti je bolje i zanimljivije da pozoves nekog druga pa da picite u istoj prostoriji.

14. Dobar je Mortal, ali sjebaću sve džojstike zbog njega.

15. Vid majku mu izašlo ipak za pc, do jaja.

sjebaću sve džojstike zbog njega.

Ja se odviko načisto, sad mi tastatura čak bolje leži a ionako možeš da odradiš 95% stvari i na njoj, možeš recimo čak i ona pun krug hvatanja sa zangifom u SF ako navežbaš.

16. e ja skinuo Gejm of trouns, nisam imo pojma da postoji igrica. izgleda ko neki RPG iz trećeg lica po gejmpleju što videh na yt, al me mrzi da instaliram

edit: onaj gore Star Wars republic commando jednostavno jebe. ko nije igrao, preporučujem.

17. Imas onu foru da lomis kosti protivniku. Za to ti sa svakim herojem treba pun krug da okrenes.

18. Jel neko skidao / igrao max pejna 3?

Jabre..
    Tj moj brat, al igro sam vise..
    Pa pazi, 'nako...
    Msm super je akcija i sve, ali otisao je daleko od keca i dvojke.
    Vise nije toliko sablasno, misteriozno itd, itd..

Vise samo ides i pucas.. A prica.. 'nako...

Ali ako oces dobru akciju, igraj..

19. ja skinuo Gejm of trouns, nisam imo pojma da postoji igrica. izgleda ko neki RPG iz trećeg lica po gejmpleju što videh na yt, al me mrzi da instaliram

Ni nemoj, govno od igre sklepano da se mazne kinta.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.