Коју игру следећу да скинем?

1. Не знам да ли си читао Прачета и Дисксвет, који обилују играма речи... Тачно се види разлика у преводу од преводиоца до преводиоца.

+1

Čitao sam ''Talisman'' od Kinga npr, rečenica u originalu ''...I have a Captain America comic book under my pillow'' a prevod ''...imam komičnu knjigu kapetana Amerike pod svojim jastukom''.
    Ili noviji biser, iz ''Grad i grad'' i prevod glasi ''... nogu savijenih kao da će EVO ustati...''. Užas.

2. ТО ЕРОУЕ, МАЂИЈО

3. HEHEHE :D Velika je navala na blackops 2 pa se sporo skida, kome se zuri ima i Modern warfare 3 MP.

4. Пиратски? ДАЈ!

5. postavljanje ovakvih linkova je zabranjeno...

6. Prerano se obradovaste, multiplejer je 'botovi only'.

Strpljenja, biće jednog dana, najverovatnije kad izađe sledeći deo krajem godine, onda niko više ne kupuje prethodni pa ne smaraju pirate da gase servere.

Mislim, u ovom ionako nema ništa posebno novo a i dalje mogu da se igraju svi prethodni delovi, MW2 i MW3 na fourdeltaone, Black Ops na onom bemligakakosezove...

7. Nije sa botovima. Ja igrao, provereno je.

8. A jes, onom prvom torentu izgleda ne valja opis. Izgleda da su momci sa teknogods stvarno izbacili loader.

9. može neko da mi pomogne? tražim jednu igricu koju sam igrao pre 10ak godina, kao imaš ostrvo, ili više ostrva, atol, i gradiš infrastrukturu kompletnu, aerodrom, puteve, šatore u početku, pa onda bungalove, vile, dok dođeš do hotela... posle budžiš i hotel i luke i aerodrom... e sad u moru tih igara hotel tajkun pičke materine, nema šanse da se snađem.

još jedan detalj koji će možda da vam pomogne... možeš da sabotiraš svoje konkurente, u hotel da mu pustiš pacova, sabotiraš aerodrom... užasno zabavna igrica! ko je nađe, dobija pivo od mene.

10. Nije, sad pogledah gejmplejeve, nije taj serijal.

11. Constructor
    Pizza Connection 2
    Hotel Giant
    Sim City
    Anno 1701
    ?

12. Sang Froid:Tales of werewolves
    Nije losa igra.
    Radi se o dva brata koji su drvosece i bore se protiv vukodlaka(i ostalih cudovista).
    Misije su podeljene na dane, svaki dan se sastoji iz 2 faze:faza planiranja i borbena faza.
    U fazi planiranja postavljaju se razne vrste zamki (posto moze da se vidi putanja kojom ce se kretati neprijatelji), kupuje se municija, oruzije i oprema... a u borbenoj fazi se tamane cudovista. Sama borba nije nesto odradjena, koriste se puska i sekira, s'obzirom na to da se puska predugo repetira, uglavnom se pos'o vrsi sjekirom. Postoji i prica, koja je prikazana u ''cut-scene''-ovima, ali su animacije prilicno lose (da ne kazem skoro nepostojane), pa vise izgleda kao strip sa vokalima (koji opet nisu nesto odradjeni).
    Sve u svemu, valja probati igru...

13. Dva brata, drvoseče. Dovoljno da zaintrigira. Jedino što me mrzi 4 giga da skidam, al' videćemo.

14. Dva brata, drvoseče. Dovoljno da zaintrigira. Jedino što me mrzi 4 giga da skidam, al' videćemo.

Ja nemam problem sa brzinom neta, vec sa tim da je bunar dobrih igrica presusio za mene... sve sam vec igrao, ne mogu da nadjem nista da valja a da nisam igrao.

Inace, mozda nisam spomenuo, a valjalo bi spomenuti kako bi se stvorila bolja predstava o malopre pomenutoj igri: cela poenta igre je dobro postaviti zamke, a sta prezivi potamaniti sjekirom... i nije ni malo lako postaviti zamke kako valja posto neka cudovista ne reaguju na odredjene zamke ili mamce koje im postavljas, pa ih moras rucno potamaniti, a posto cesto napadaju u isto vreme sa vise strana, moras trcati tamo-vamo da ti ne bi srusili kuce.

15. Je li igrao neko The Night of the Rabbit? :)

16. Za sve vas koji nemate neke jake mašine, naročito ako furate laptopove. Jedna od najgotivnijih nezahtevnih igara. Potpuna zaraza i zaista tera da se pređe. Nije ni mnogo kratka, AI protivnka je više nego zadovoljavajući. Preporuka!
    http://www.youtube.com/watch?v=9fU4WCaRI4U
    http://www.youtube.com/watch?v=Bp1A2kx0ZqI

P.S. 515MB je fajl težak.

17. Skidao je neko od vas ovaj poslednji deo Hitmana? Skinuo sam skidrow verziju, kada uđem u misiju tj želim da krenem new game izbaci hitman5 has stopped working.

18. Da li je neko igrao Metro 2033? Sad je skidam, a čuo sam i dobro i loše.

19. Nisam al evo ti jedna recenzija. Mada je sad izaso i drugi deo i bio je igra meseca u sk.
    http://www.sk.co.rs/2010/04/siop06.html
    Ja igram tomb raider trenutno, mnogo je dobro odradjena.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.