Коју игру следећу да скинем?

1. Skinite NFS World online da se trkamo.

2. Само д' се уписхем...

3. Team Fortress 2, Left 4 Dead (oba dela), Portal (oba dela) pa čak i CSS.

Ignoriši ove što kažu CoD.

4. Cold fear neces se pokajati.

5. Сад сам инсталирао Нид Фор Спид Ран и игрица ЈЕБЕ ! Графика перверзно добра, по мени најбољи НФС до сада. Топло га препоручујем свима !

6. Ajte kazite neke igrice na fazonu HALO-a.
    Neki tako FPS, TPS u buducnosti, da nije horor.

7. Преј, Сингуларити, можда.

8. Au zaboravih da napomenem.

Neku sa slabijim sistemskim zahtevima.. Neam neki extra cool komp...

Преј, Сингуларити, можда.

Hvala na predlogu, igrao sam Pray vec, a singularity ne moz mi podrzi.

9. Skinuo sam juče ovog novog Betmena, mislim igricu ololo. nisam probao još. gleo na ytneke klipove, zanimljivo.

10. Neku sa slabijim sistemskim zahtevima.. Neam neki extra cool komp...

Можеш да пробаш Стар Трек Елит Форс 1/2. Јесте да су СТ, али заиста су дојајне игре, рађене у Квејк3 енџину, изгледају супер.

Имаш и маторе Анрилове, од првог па све до УТ3 мош да играш.

11. Ја сам пре пар недеља цепала Сириус Сам-а. Наивна пуцачина, може да се игра у лану или онлајн (мада то нисам пробала), али заразна тотално. Три дана по 7-9 сати дневно и прешла сам крај у мултиплејеру са још једним играчем.
    Ко 'оће д'одмори мозак и напуни дупета оловом чудовиштима нека проба. Није захтева много.

Еве пикчрс:
    http://www.google.rs/search?q=serious+sam+2+images&hl=sr&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=IOsFT5CRGorysgb-wJyCDw&ved=0CB8QsAQ&biw=1280&bih=685

12. Можеш да пробаш Стар Трек Елит Форс 1/2. Јесте да су СТ, али заиста су дојајне игре, рађене у Квејк3 енџину, изгледају супер.

Hvala, stvarno lepo izgledaju, skinucu ih.

13. може да се игра у лану или онлајн (мада то нисам пробала)

Може и у сплит скрину и то за четири особе. :)
    http://i.imgur.com/FnhZk.jpg

Иначе, ту је и СС : СЕ, и обе игре имају ХД верзију, ако некоме смета мутњикава графика из 2001. Добри су Хрвати, сунце им њихово.

14. Aaa bre to sam zaboravio.
    Sve mislim da skinem Simu, a nikako da konacno uradim.

Mess, hvala sto me podseti sad.

15. Може и у сплит скрину и то за четири особе.

Опа, браво! :)

Добри су 'Рваћи стварно, играла сам и кеца, који је јеби га очајан због графике, давно справљен. Семица двојка је пристојнија.

16. Skinuo sam juče ovog novog Betmena, mislim igricu ololo. nisam probao još. gleo na ytneke klipove, zanimljivo.

Arkam siti? Ne mogu ja poterati to, slaba mi graficka.
    Ali zato mi Asajlum stoji upaljen 2 dana, jerbo nemam onaj kod, i ostale zajebancije pa ne mogu da sacuvam.

17. Ја сам пре пар недеља цепала Сириус Сам-а. Наивна пуцачина, може да се игра у лану или онлајн (мада то нисам пробала), али заразна тотално. Три дана по 7-9 сати дневно и прешла сам крај у мултиплејеру са још једним играчем.
    Ко 'оће д'одмори мозак и напуни дупета оловом чудовиштима нека проба. Није захтева много.

Trenutno pikam, al' keca. zaraza od igrice!

18. da se potpisem...
    upravo skidam il2 1946 (pici torent ko lud, 1MB/s), instalirao sam win7 samo zbog toga, dajte mi par dana da se uvezbam koje dugme je gde na il2 pa cemo da se pucamo.

19. Ma koje bre dugme, ja koristim samo nekoliko. Strelice, Z i X za rudder, Space pucanje, 1-0 jačina motora, i malo flaps, i tako neki detalji i pizdarije. Samo kežjual Kelte, jesam ja Čak, ali ne Jeger :)

20. ma imam ja dzojstike posebno palicu posebno gas (palica se rotira za rader), nego te zajebancije oko flapsa, kontrole motora itd.