Au, pa ti si od ovih džojstikaša... Al neka, videćemo čija majka crnu vunu prede. Ako ti treba pomoć neka oko ovih pečeva, pitaj. Treba da ga naguraš na 4.10.1 ako dobro znam.
Au, full realisam sam igrao možda dva puta u single. Al ajde, znam ja da igram onako, neće biti problem da pazim na stall i spin i tako to. Ček sad ću da potražim linkove da ti pošaljem.
ја сад чекам драгон ејџ ориџинсм, видим у коментарима на кикесторенцу неку тешку расправу о иснсталирању, па ћемо да видимо. иначе игрица јебе по гејмплеју на јућубу.
Асесина обрно сваку игру. Дајте нешто новије, не пратим одавно играчку индустрију. Некад сам куповао Скринфан па одатле узвлачио неке ваљане игре, сад ме то сморило.
Овај Дисхоноред има криминално лошу графику. Није да је мени толико стало до тога, више ценим игривост и причу, али је стварно срамота да игра из 2012. године има графику као оне из 2005. Још је Бетхесда правила игру, нисам то очекивао од њих.
Au, pa ti si od ovih džojstikaša... Al neka, videćemo čija majka crnu vunu prede. Ako ti treba pomoć neka oko ovih pečeva, pitaj. Treba da ga naguraš na 4.10.1 ako dobro znam.
aj na pvt mi pusti kako da odradim to.
da, igramo ful realizam, moz iskljucis blekout/redout samo.
ne volim ono cisto vitlanje bez stall-a i ostalo. tu ne funkcionisu prave taktike ko sto treba u dogfightovima.
Au, full realisam sam igrao možda dva puta u single. Al ajde, znam ja da igram onako, neće biti problem da pazim na stall i spin i tako to. Ček sad ću da potražim linkove da ti pošaljem.
Evo poslao sam ti pvt.
Дајте неку препоруку.
Бетлфилд 3 ако ниси играо.
Баците око.
http://vukajlija.com/forum/teme/24455-it-kutak-raznorazno-pitanje?strana=49#post_2145366
Не може ова моја канта да потера тај Бетлфилд. Џабе сам га скидао ономад.
Е јебежга. Шта волиш, који жанр?
GTA :), Splinter Cell, Call of Duty (dvica i četvorka meni najbolji), Gothic, League of Legends, Left 4 Dead, Elder Scrolls.
Није битан жанр. Само да није онлајн, кад играм онлајн буљу и поцепају они опасни гејмери.
Кол оф хураз, ако ти годе кубојштине.
Асасинс крид, ако ниси играо.
Слипинг догс, ако мош да потераш.
ја сад чекам драгон ејџ ориџинсм, видим у коментарима на кикесторенцу неку тешку расправу о иснсталирању, па ћемо да видимо. иначе игрица јебе по гејмплеју на јућубу.
Асесина обрно сваку игру. Дајте нешто новије, не пратим одавно играчку индустрију. Некад сам куповао Скринфан па одатле узвлачио неке ваљане игре, сад ме то сморило.
Давиде, Драгон Ејџ јебе. Немој да пропустиш.
Пробај Слипинг Догс, то ти је ново.
Dishonored, u zadnjih par godina nije izasla bolja igra. Ni mark of the ninja nije los.
Е овај Дисанрд сам данас почео да скидам. Саћу видим какав је Слипинг догс.
Скините чочек, хе хе
Ако ти је комп канта, онда џаба тражиш нове игрице.
Није баш толика канта. Од новијих игри само Бетлфилд и Нитвор Спид Ран нисам могао да потерам. Остало је лепо шљакало.
Овај Дисхоноред има криминално лошу графику. Није да је мени толико стало до тога, више ценим игривост и причу, али је стварно срамота да игра из 2012. године има графику као оне из 2005. Још је Бетхесда правила игру, нисам то очекивао од њих.