Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Што ће рећи да није битно шта се говори, већ ко говори.
doduše, nije loš lik, ali mislim stvarno...
Ја бацам много добре спике, зато и не вадим курац из расне пичетине. Ево вам једна фејл-сејф варијанта, проверено ради, из искуства:
Дакле, поента је у искрености.
moram priznat da sam impresionirana..
Kako možeš da pokupiš ženskom jednom rečenicom, to je komplikovanija veština.
A da probaš kolima?
Može.
Али ја нисам Милан. Шта ја да радим ?
Ja sa Milan. Možda ja imam šanse ?
А бре не верујем. Оће неко одговорити нама који нисмо Милани ?
Ti kažeš da si Šon Koneri, pošto je on pojebao pola Rusije i Moldavije dok je snimao one filmove.
Milani su u većini, Džejmse žao mi je.
Jao, upravo ste me podsetili na onog lika iz transfera blama čije je alternativno ime "Imaš-kola-jebeš-nemaš-kola-drkaš".
Inače, dodao bih i onu "Jao, što si ružna", na šta ona uvek pada. U najgorem slučaju će barem da ti se nasmeje. :)
Ћао. (Извадиш курчину од 10инчи)
Пали сваки пут.
@Warner HAHHAHAHHAHAAHAH
btw pvt me as soon as possible ;)
Kažeš joj:
SESTRO SRPKINJO, NATALITET NAS SRBA JE U DRASTIČNOM OPADANJU! TI BITI MOJA SKVO, JA TEBE JEBATI!
i onda joj podrigneš u facu.
Kad osjeti prave srpske mirise - bijeli luk i janjetina, ima da se toliko zaljubi u tvoju pojavu daš je moć ženit.
Znači, akceeeeenat je na progesteronskom miomirisu u vidu janjetine i bijela luka, možeš ti izgovoriti šta bilo, možeš joj čitati 'Gorski vijenac' ili tako neku patriotsku poeziju, svejedno.
I da, ovo pali samo na Sokocu i na Manjači. Gdjekoja se primi i na Ozrenu al' one su više na Miletu Kitiću i benveu.
Ove sa Sokoca i one sa Manjače su odistinske patrijotkinje.
Ћао. (Извадиш курчину од 10инчи)
Пали сваки пут.
Dobro to, ali šta mi ostali jadnici (od 20-ak centi) da radimo?
Život je nekom majka, nekom maćeha.
Život je nekom majka, nekom maćeha.
Извадиш кључеве од трактора.
Ако немаш ни то, онда она фора која увек пали:
uuu još jedan fakfrend :D
Gde da nađem ključeve?