Jel biste jebali šimejl?

1. ово је тип у 'аљини...

zar nije to sustina??

Hormoni definišu pol. Ako uzima estrogen, onda je žensko i kraj. Još ako izgleda dobro, prc Milojka.

Ja čekam šta će StefanKostić da postuje u temi :lights a cigarette:

2. Hormoni definišu pol.

Ne, hromozomi tjest DNK aleli.

3. hidzre nemaju muski polni organ,on im se uklanja hiruskim putem i ostaje samo mala rupica kroz koju pisaju...nesto ka zene,ugradjuju silikone, sminka je obavezna,a veci deo te sekte ili cega god prati prostitucija....tako da su sklonO sexy i samim tim sam ti dao toplu preporuku....nemas razloga da se ljutis ili prijavljujes gluposti...

4. Ne, hromozomi tjest DNK aleli.

Ja sine kažem o ponašanju osobe i šta joj se sviđa/kako se oseća - definišu hormoni. A to je ono što je bitno kad je reč o nečijem polu.

EDIT: Ti isti hormoni utiču na formiranje ženskih oblina, rast grudi, smanjenje maljavosti itd.

pajko, idi budi trol negde drugo, molim te.

5. Џери брате, убијаш у појам, две године иста срања. Зрачиш људе већ две три године својим смарањима, шатро психоанализе, шатро интелигенција, начитаност, џаба ти све то, кад дођу МаркоПинки људи на чет после три креп дефке и изведу у град неку рибу коју си ти својима љигавим покушајима шмекераја смарао пола године. Компаратио ин ађето пичке материне, смешан си. Баци тај стаклењак на лимундо и плати курву за те паре. Сви су без муда, само их ти имаш. То је тај геџетарски став.

6. BeboP
    Shemale nije muškarac, kada ćete to da utuvite u glavu, to nije ni žena, to je osoba kod koje je došlo do poremećaja hromozomske jebene aberacije ! To je bolesna osoba !

koga boli kurac?
    to je riba sa kurcinom, dakle muskarac u 'aljini. vi sto to pokusavate da opravdate ste se zajebali zestoko. mrste u tvorza da vas tamo trse svaki dan!

7. pajko, idi budi trol negde drugo, molim te.

jel zaista mislis da ta izjava ima smisla u temi koja se zove " Jel biste jebali simejl" ??

8. Shemale nije muškarac, kada ćete to da utuvite u glavu, to nije ni žena, to je osoba kod koje je došlo do poremećaja hromozomske jebene aberacije ! To je bolesna osoba !

Брате, не бих се ја кладио у то.

Ја сад мало да смршам, да престанем да веџбам, да турим силиконе и пар година се кљукам хормонима, направио би' се у вр' пичку. Све се може кад се хоће. А знам неке мушкарце којима је довољно само перику да туре и уграде силиконе, одма' би били шимејл прва лига.

9. pajko, idi budi trol negde drugo, molim te.

jbte kakav sam trol bacam troldzijske linkove sa vikipedije....

odjava odo malo da odmorim glavu...

10. jel zaista mislis da ta izjava ima smisla u temi koja se zove " Jel biste jebali simejl" ??

Ja kao prvo svakog izanaliziram, pa onda dam verbalni sud o njemu. Nikog ne vređam niti generalizujem. Transseksualci su nesrećni ljudi koji su se rodili u drugom telu i jebiga, ako to može da se popravi, zašto da ne. Ti to ne možeš da razumeš sa svojih 71 IQ poena, pa ti je lakše da pljuješ po istima i tražiš dojkare kao malo dete.

Idi pali kontejner.

11. Ја сад мало да смршам, да престанем да веџбам, да турим силиконе и пар година се кљукам хормонима, направио би' се у вр' пичку.

Ako ikada tako nešto odlučiš, javi mi se.

12. Ma šta se grozite, muško, muško, pa muško... Pa i šaka većine vas pripada muškarcu, pa vas to ne sprečava... Osim toga, po Bibliji, i onanija i muželoštvo su smrni gresi, zar ne?

13. @ marvellous
    lolo mene si nasao da lozis. murs more....

Џими
    Брате, не бих се ја кладио у то.

kolko mi je merak da ti lupim nusmi kad se reklamiras tako prefinjeno....

14. @ marvellous
    lolo mene si nasao da lozis. murs more....

Ali, jebo bi onakve dobre šimejle, da se ne lažemo.

15. kolko mi je merak da ti lupim nusmi kad se reklamiras tako prefinjeno....

Тебра, ово је сајт на коме се пишу дефиниције и у сваком тренутку их треба што више линковати. Ако си приметио, подједнако линкујем и своје и туђе ствари. Јер је то поента сајта.

16. Ако си приметио, подједнако линкујем и своје и туђе ствари.

Ali treba pogoditi kad je tvoja, pa da prođe kao reklama. Potrebno je i malo skila.
    Još uvijek tvrdim da su neke šimejlke jebozovne, kao što neke ribe grobovi nisu. Od viška glava ne boli.

17. ja sam samo vidjao kako linkujes svoje.....

18. Ajde ljudi, valja žnjati sutra

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.