Na današnji dan umro/la je...

1. 7 dana? Za 7 dana dana istraživanja te mogu čekati ispred tvog vlastitog kupatila.

Дај неки туторијал.

2. zapata se kupa jedom sedmično?????

3. mnogo u pičku materinu

4. Ponesite petokrake ne krstaču i žito
    Javila je partija umro drug Tito

5. Zapata ako imaš lažni instagram nalog, ne zaslužujes Isaka Kleinera. Takoreći peder si.

6. Nemam lazni, imam jedan jedini pravi, oces link?

7. Već imam izabranog doktora.

8. Ali da li tvoj doktor moze da prepozna mladu rusku filmsku umetnicu iz profila i to dok joj 44% face pokrivaju delovi tela njenog cenjenog kolege?

Tako sam i mislio

9. drakula idi od mene

10. Au bokte, krenulo je... bombardovanje "skečevima" o pokojnoj kraljici, bukvalno mi ljudi guraju telefon pod nos vidi ovu foru ahahah (kao neki krosover sa maratoncima naravno), trajaće ovo, treba biti jak

11. https://i.redd.it/lf6aehijgom91.jpg
    ESL dota okačio pa obrisao ovaj twit pa morali da ga obrišu jer je "neukusno", tolko je užasno glupa i retardirana fora sa očajnim paint level fotošopom, ne igram dotu već duže od pet godina al opet sam se ismijao.
    Banjo najjači igrač u cg sig

12. Već znam ime i prezime izvjesnog Zapate.

13. Ona woke autorka je pisala da je Djordje valjda, nemam pojma

14. Dodaj me na insta ako znas lol

15. Skriven iza lažnih imena

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.