Na današnji dan umro/la je...

1. kakva god da je riba, da je od zlata, a ne sardina, ne može ni da prismrdi bilo kakvoj vrsti pravog mesa.

2. inače, ja bih radije da živim kraći, ali puniji život nego duži ali prazniji od keltove duše kad se odselio.

3. Som je dobar, kao svinjetina a riba. Ribetina

4. Znaci da ne kušam soma aa šmo ?

5. Nemoj, verovatno iz istih razloga što i gude ne jedete, prljava životinja svaštojed govnjarčina najgora masna je som

6. Dok je kokoš dingospow?

7. Kokoš kljunom boc a som i svinja njuškom, usta ih jebem

8. Kukci su budućnost hrane.

9. Radili su btw istraživanje pre par godina na nivou EU, da ustanove koliko procenat ljudi ima plastiku u organizmu - i ustanovili da iznosi okruglo 100%, ne neke beznačajne količine. E sad masa te plastike dospe u organizam kroz ribu, naročito morsku mislim, jer je 30% seukupne plastike u okeanima mikroplastika koju ova pojede. Kako god, mada sam odrastao na ribi, počeo sam da je izbegavam.

10. Inače smudj, som, štuka, tolstolobik...Zavisi sve od ukusa naravno, ali nema lepše rečne ribe od bandara (kod nas naravno), mada je težak za čišćenje.

11. Melk i celt, hipsteri ribe. Navijaju za Tuluz, Brajton i Kaljari.

12. U australiji se dosta jedu ajkule koje su pune žive, a ona valjda utiče na nervni sistem pa dolazi i do nekih psiholoskih problema kako kod djece tako i kod odraslih.

Mada mislim da je sve stvar umjerenosti, od malo ti nece biti nista jbg ali ljudi baziraju ishrane na nekim nezdravim navikama. Od junk fuda i crvenog mesa pa do ribe svakakve

13. Tuna isto kupi živu ko nezdrava. Naravno, stvar je umerenosti, ali navike su naše golo govno. Od previše leba, do sušenog mesa, lopate soli i šećera u svu hranu itd.

14. Mesni narezak samo još uvek to ne zna. :) RIP druže, naredni put probaj da se rodiš kao Čovek. :D

15. Ripčina mesni legendo

16. Mesni, da nije tunjevina bila "Franc Jozef"? Posto ovdi kodmene ima ta marka, sve zivo prodaju. Od tunjevine do zelenkastog buckurisa za koji tvrde da je maslinovo ulje.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.