Pitajte moderatore

1. извини али ја стварно не знам ко је хејтер.. За то слузе модератори! То може бити било ко можда чак и ти :) Стварно није у реду да бришете то! Изменићу пример... Тако се неће знати коме је намењена! А сада је вратите из гробља!

2. I ne treba da znaš, ali da se ona ne bi osetila prozvanom i upustila se u rat sa tobom, to je lepo obrisano i kao da se nije dogodilo :)

3. е али мене не интресује дал ће се она осетити прозваном... То је већ њен проблем. Оваквим поступком ти стајеш на страну мрзитељке! Ја бих радије водио љубав него рат! Молим те врати деф. Ово је дефинитивно неправда!

4. Ljigucko, veruj mi, bolje je da definicija ostane na groblju, a ceo ovaj incident ode u zaborav. Sigurna sam da možeš da napišeš jako interesantne definicije koje ne maju veze sa prozivkom. I slobodno nastavi da deliš ljubav :)

5. Још једном наглашавам да НИКОГА НИСАМ ЕКСПЛИЦИТНО ВРЕЂАО

6. ne moraš nikog da opsuješ da bi nekog uvredio, to znaš i sam... batali to, jedna od definicija je bila plagijat jer si napisao dve iste... a možda je stvarno bolje da obe mirno počivaju...

7. od kojih reči je složenica moderacija?

od modifikacije i razuma?

ili od umerenog? :)
    ili?

ja imam zamerku.

8. nastala je od reči "mode" i "racija", što u prevodu znači praviti raciju na fešn vikovima i sličnim ziljavim manifestacijama.

9. Ljizanine, hejtovi se desavaju svakodnevno. Uslovno receno, ovo sto se tebi desilo je "hejtic". Kad bi svako hejtovan pisao definiciju o svom "obozavaocu", bilo bi preko 7000 takvih definicija do danas.
    Propisi su propisi.

10. Па зато сте ви ту да бришете неквалитетне дефиниције! Поента је што ја овде никога не вређам! Ваљда свако има право на своју дефиницију!

11. Na definiciju da, na prozivanje drugih članova ne.
    Ako nekome imaš nešto da kažeš učini to preko PVT-a.

12. Још једном те ДЛЗ-а питам КОГА САМ ТО ВРЕЂАООООО ???

13. Lji, molim te smalaksaj! Ceo sajt te trpi već sat i kusur. Dramiš na sve strane zbog 26 minusa. Molim te, izloguj se pa dođi kad se smiriš, a ja obećavam da ću biti veoma galantan idući put kad se desi ovakva situacija, pa će da pršte banovi dok se glave ne ohlade!
    Dosta je više ovoga! Isušio si me!
    Stvarno ću te banovati...

14. Malecki hoćemo li ovu raspravu u nedogled. Ne pričamo sada o vređanju već o prozivanju. Ni jedno ni drugo nisu ok.
    Zabotavi na sve ovo i izbegava sukobe sa ostalim članovima, nismo ovde da bi se svađali već da bi se zabavili.

(Svaki naredno post na ovu temu biće obrisan)

15. koliko je sati velicka?

16. Imaš u donjem desnom uglu svog monitora.

17. iskljuchio sam tu opciju.... :)

18. ајде да не испадне да плачем за дефиницијама само ми није јасно Како је деф. "Помоћ" плагијат??? Може ли неко да ми одговор?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.