Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
фала Сурови... Нисам скапирао да погледам одмах под Ф1 а и дефка је "одлежала" пар дана па ми би чудно... Хвала још једном
ako ako, tvoje je da se žališ. česte su greške, tako da nije ništa loše u nadgledanju rada modova.
Sto ne odbanujete jvc1263?
Šteta. Definicije su mu dobre.
to što je definisao definisao. ne sumnjam da je i sada aktivan pod novim pseudonimom, ali količina lažnih naloga kojima je sebi budžio popularnost je bila prevelika. i dalje mu je popularnost lažno veća nego što bi trebalo.
Jedna molba za modove, tj, obavestenje. Posto se i moj cimer registruje sad, a na istom smo modemu, IP nam je isti. molim da ne brisete nalog kao proslog puta. Nick ce biti (valjda) persona non grata
samo nek glasa realno -> dakle nek ne daa tebi sve pozitivne glasove :)
Nece, ne brini, ionako voli da me podprckuje :)
Imam pitanja za modove - Imao sam dve definicije o Seki Aleksić, ali su obrisane.
Može li mi se reći zašto?
Što se više ne vidi groblje...tako smo bar mogli da vidimo razloge brisanja...
Vidi se groblje Tihi skroluj stranicu skroz dole,link ka groblju ti je pored uslova korišćenja ,kontakta i toga.
A za def. nemam pojma.
Video, ok!
Jel može neko da mi objasni zašto moja definicija za u zdravom telu zdrav duh nema smisla?! Ima savršenog smisla i kladim se da nema ko je nije razumeo, pa odakle osam palaca dole? I jedan gore?!
nemojte da je vraćate, sam bih je izbrisao samo sam hteo da vidim koliko ću palaca dole dobiti...i da proverim da li je vukajlija dobro mesto da počnem da valjam...
Obavestenje za modove i admina. Postoji novi profil 'neobavestenUchorbi'. Napravili smo ga (kao sto se da zakljuciti) KolachUchorbi i moja malenkost. Razlozi su...interne prirode. :-) Sa tog naloga necemo rejtovati nista, vec samo i iskljucivo samo, davati definicije. Da, i uglavnom cemo pristupati tom nalogu sa nasih IP adresa, naravno.
Hvala!
Zvuči simpatično tako da podržavam, samo da se držite toga da ne glasate za definicije... Što da ne... Podržavam... Mada s'obzirom da nisam moderator nemam tu šta da se pitam ali eto samo tako, imate mišljenje jednog nezavisnog...
:-))) Necemo zloupotrebiti.
Ha, ako nezavisni podrzavaju - podrzavam i ja! :)
Je l' to pada neki seks izmedju vas?
Ovo je prva cyber beba na Vukajliji...i šire.:-)))
http://vukajlija.com/recnik/autori/766
Abraksus i Surovi nisu imali bebu oni su se samo virtuelno voleli. :)