Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Vule, da se ne lazemo, i tvoja je plagijat t.j. vic tako da bi bilo fer da se ili obe obrisu ili obe ostave posto imaju dosta pluseva.
Oću da znam što ste mi obrisali def za "pederaj"????
Ne znam zasto je kolega zyclon ovo obrisao. Verujem da je greskom. Vracena je. Ako kolega smatra da sam pogresio time sto sam je vratio neka je obrise ponovo ali neka da obrazlozenje Jurodivom.
Evo linka za definiciju:
http://vukajlija.com/recnik/pederaj/42668
!!!
SKIDAJTE BAN SA DOCTOR DEATHA!!!
Pratim ovaj sajt već nekoliko meseci, i moram da priznam da su kriterijumi po kojima se brišu definicije veoma striktni.
Ne kažem to zbog svojih definicija, jer od njih, za sada nije ni jedna izbrisana, ali možda se moderatori malo previše iživljavaju....
Možda i nisam u pravu :)
Naravno da neki put preteramo, ali tu ste vi da se pozalite kao sto je, npr. Jurodivi se pozalio i sve je reseno.
Takodje, ovde je bilo dosta rasula jedno vreme, pa je doneta odluka da se cisti sajt. I to je bilo preko potrebno. Ako vidis koliko ima korisnika ovoga sajta, pa nekako docaras sebi koliko bi moglo biti aktivno (mislim na korisnike koji se pojave bar jednom u 2 dana), da li mislis da bi ovo bio koliko toliko kvalitetan sajt ili bi licio na groblje definicija?
Na nesrecu, bez strogoce nema reda, a mi dozvoljavamo dosta nereda ovde jer je sajt prilicno necenzurisan. Ipak moraju se neka pravila znati.
Svako ima svoj kriterijum po kome radi.Po meni je najvažnije da postoji uzajamno poštovanje, a tu ne mislim samo na relaciju mod - član, već i na relaciju član- član.
Ono što mi je potpuno kontradiktorno sa ovako kvalitetnim sajtom je ogromna količina osrednjih, loših i jako loših autora...
Pa zato što oni najgori i najbedniji,otvore po par lažnih naloga,pa stoga izgleda da ih ima više...
ok ajde prekinite da mi brišete definicije. iskulirao sam onu jednu dve za koje ste možda i imali opravdan razlog, ali ova za metalce i narodnjake je savršeno osnovana i ja i još jedan palac gore smatrali smo da je dobra... to što je imala pet palaca dole neznači da je loša, nego da ju je gomila fejk metalaca pročitala se i hoće da minira moj sveti rat protiv njih. šalim se, nemojte sad i komentar da mi obrišete.
puh, reci koja je definicija pa da vidimo sta i kako.
Evo...vratio sam je.:-)
Izvini, ne citam sta je napisano. Iskreno, meni, kao i kurdu, ova definicija deluje nekvalitetno. Ako je zelis natrag mogu je vratiti.
Kurd je vrnuo :D
Ok :D
Uzivaj, ali ako ikada budes zeleo da je maknemo samo pozvoni ;)
opušteno, ne verujem da će se to desiti.
Имам хејтера.. Захтевам да се томе стане на пут !!!
Stalo se!
ок. стало се а зашто је моја дефиниција "хејтерка" избрисана? Молилм модераторе да се одлуче да ли је плагијат и да још једном прочитају! Експлицитно вређање! Е то ми тек није јасно... Кога сам ја то вређао. Нигде се не помиње име дотичне, и бићу захвалан ако ми вратите дефиницију беѕ обзира колико минуса она попила јер стварно не видим разлог за брисање...
Nisi je stavio radi potrebe da definišeš nego da bi se prepucavao sa gospođicom hejterkom.