Pitajte moderatore

1. @jtu
    Neću ja da odem,samo ću da prestanem da moderišem. Ako sam bio u pravu to će se vremenom pokazati i najlakše će biti da neko reaguje tad.Ako nisam,nisam.

2. Kaizene- jesam od juce ovde, za svaki dogovor jesam, samo da je ispravan. Makar i dva: "dve glave su pametnije..." Ili Gvozdenu jos jedna! :) Gvozdene nemam lose misljenje o tebi, iskreno- i ovo ti zaboravljeno... Udri po meni, nikad ti nece ostati neuzvraceno! JTU- pronadji sebe u ovom koordinatnom sistemu konfuzije... Dosta sam kenjao, odo kod ribe!

3. Bicu ja mod umesto Gvozdena, dok se on o'ladi malo, napise koju defku u njegovom stilu i tako to. Sta kazete? :-))

4. Neobavesteni mislim da bi to trebalo da kazes kaizenu licno!Ali reci mu to posle par dana!Nemoj odmah!
    Sacekaj da se slegne ova prasina!:D

5. da, da, ova mnogo zajebana prašina koja je na sve nas ostavila tako jak utisak :)

6. ma jok, sad udri dok su nam oči još zamagljene od ove prašine :)

7. auuu a jel ste vi znali da je Kurd...?!

8. ...banovao Zone Zamfirsko? :-)))

9. Povratak mog omiljenog člana...

10. Ja bih bio direktan :

Gvozdenovicu pusi kurac !

Ako ti je imalo stalo do ovog sajta, vrati titulu moderatora
    i prepusti ljudima koji ovaj posao znaju.
    Kapiram da bi jebao kevu svima koji nemaju smisao za humor, i koji se ne podudara sa tvojim spisateljsko-intelektualnim-kriticarsko-opet-intelektualnim nacinom definisanja, ali jednostavno budi svestan da nisu svi briljantni kao ti.

Veliki pozdrav i pusi kurac...makar i bio banovan.

11. Dupli povratak mog omiljenog člana....

12. Da...zalosno.
    Toliko o moderatoru...
    Ako ti se ne svidja primedba jednostavno obrisi dok ostali ne vide.
    Problem je u tome da cu slati ovo sto sam izjavio dok me ne banuju ili dok ne odustane pre mene....smesno.
    Kaizene, sredi malo avliju....

13. zli! zakasnio si, već je izgubio funkciju moderatora....

14. Zli ti si neki veliki mudonja,a?

15. @ Surovi :

Drago mi je.

Ne zelim da likujem, bio mi je mnogo drazi dok je bacao definicije kao obican clan.
    Covek se promeni kad dobije moc da nesto menja.
    On se promenio u negativnom smislu...

16. @Gvozdenovic :

Nisam.
    Ali imam dovoljno velika muda da odjebem likove kao sto si ti...
    A to je u zivotu dovoljno...

17. Ja baš mislim da Gvozdenović nije.
    Ima njih koji jesu i za koje želim da umru, ali Gvozdeni baš suprotno - kuler...

18. Slušaj imbecilu ,boli me kurac kad sam ti bio draži i zašto,odlučio sam da više ne budem moderator,i savršeno mi puca kurčina za tvoje mišljenje o tome kao i za tvoje mišljenje kakav sam ja bio u kom vremenskom periodu i zašto. Ako ti nešto nije jasno,Borča Beograd,velikoremetska 4.

19. verovatno si u pravu zli. slažem se i ja da je bio bolji kao regularan. nikad nisam bio za njegovo postavljanje za moderatora.
    iako se družimo privatno... jednostavno, čovek je Šaban :)

20. 'Slušaj imbecilu ,boli me kurac kad sam ti bio draži i zašto,odlučio sam da više ne budem moderator,i savršeno mi puca kurčina za tvoje mišljenje o tome kao i za tvoje mišljenje kakav sam ja bio u kom vremenskom periodu i zašto. Ako ti nešto nije jasno,Borča Beograd,velikoremetska 4.'

Toliko o moderatoru Gvozdenovicu....

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.