Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja sam PERSONA NON GRATA, kolko sam da sam, to je nebitno- ovde se govori o ispravnosti, pa tako da je isto bio ja sekund ili godinu! A ko si ti, a da se ne uvredis?
Ja sam ovde dovoljno dugo da znam ko je kompetentan, a ko ne.Ti nisi dovoljno kompetentan.
Moraš da razumeš da su modovi svoje pozicije zaslužili vredno.
Ako oni kažu da treba da ide definicija - amin!
Onda mi objasni ovo- zasto su defke vracene?
Defke se vracaju ukoliko se mod koji je obrisao sazali na tebe ili ako drugi mod to odluci.
Mada ne verujem da je Gvozdeni taj koji bi se smilovao.
Ali videces i sam nije on los samo je malo prgav!
Veruj mi da ima i onih modova koji su jos gori.Ali nisu ni oni losi!
Jer si podigao frku...
JTU, mislim da ce kaizen da proceni ko je ovde dovoljno kompetentan. A ti bi mogo malo da prestanes da izigravas mirodjiju u svakoj corbi, tvoja kompetentnost je ovde dovoljno poznata...
Često se dešava da neki moderator vrati definicije jer smatra da su nepravedno obrisane. Što ne mora ništa da znači.
Moji stavovi ostaju apsolutno isti. S tim što sada neću da čekam Kajzena nego svojevoljno tražim da izadjem iz mod tima. KAo onaj fazon nećete mi vi dati otkaz,nego ću ja da dam ostavku. :))
Ne JTU, ako defka nije defka- moz da frcis kolko oces, nece da se vrati! A drugo, procitaj, pa sam odluci, budi malo svoj druze!
Dok se sa većinom Gvozdenovih odluka slažem, za par definicija mi uopšte nije jasno kako je rezonovao.
Konfliktne situacije uvek dovode do progresa => ne bi trebalo da bude teško da namestim da definicija ide u groblje tek kada npr. 3 moderatora glasaju da joj je tamo mesto. To bi trebalo da umanji subjektivnost u brisanju definicija. Šta kažete na to?
Naravno da je moja kompetentnost ovde poznata.
Još ne možemo da vraćamo vreme...
Gvozdenoviću, nemoj da jedeš ono što se ne jede...nemoj da ideš, nećeš valjda da dozvoliš da zbog onoga što ti oni kažu poboriš kaizenov sud.
Kaizen je želeo da ti postaneš mod, a ne njih dvoje-troje...
A Gvozdene, ako nećeš više da budeš mod samo reci (još jedared ;))
kaizene, to ce mnogo usporiti brisanje, bar ja tako mislim. zar ne bi bilo dovoljno da se od modova trazi da postuju pravila?
za personu non gratu:
ovde piše
http://vukajlija.com/strana/uslovi-koriscenja
"saglasni ste da moderator ima pravo da obriše vašu definiciju ako proceni (subjektivna stvar moderatora)..."
---
elem mota mi se po paučini da predložim poželjan format za postovanje na ovoj temi akda su u pitanju žalbe na brisanje definicja.
dakle: link te stranice groblja, i naziv defincije. bez daljih pitanja i objašnjenja. tako će ostali modovi moći da vide definiciju na koju se neko žali i ako smatraju za shodno, da delaju...
p.s. ehinacea, molim te nemoj nikog da smiruješ ;)
Ja se slažem sa kaizenom.
"da definicija ide u groblje tek kada npr. 3 moderatora glasaju da joj je tamo mesto"
čo'eče, s' normalan? koje bi to zajebavanje bilo, daj bre...
@kajzen
Nije ti to loše.Al' oćeš da me skineš iz modova. Mislim ja ionako samo brišem defove. Konstruktivne predloge mogu da dajem i ovako ako ih imam. A i možda ču opet početi da pišem to sam totalno zapostavio.
Ovako se samo nerviram i ja i drugi ljudi.
Ajde sad svi spustite loptu, neka situacija prenoći bar do sutra pa onda donosite odluke.
@Gvozdenovic: ok, hvala na dosadašnjem doprinosu u moderisanju, svakako si ostavio traga :)
Ne znam šta si htela da kažeš ehinacea...
Ali reč moidova se mora slušati, bez vređanja, kao što Surovi kaže.Povlačim se iz dalje priče.