Pitajte moderatore

1. @cimerka
    Kolki ti dekolte, za pogresnu se uvati...

2. abraksuse, ona koja skupi najviše glasova u toku 24sata. doduše ne mogu da pohvatam i dalje u koliko sati tačno se to dešava :)

3. zapravo definicija dana je defincija prošlog dana... što jeste malo čudno, ali šta ja znam :)

4. definicija dana "Ironija" u momentu 00.01 je imala 18:3 glasova, što je daleko manje od nekih drugih defki dotičnog dana
    :P

5. Što je moja definicija Ironija nekvalitetnija od definicije dana?
    http://vukajlija.com/ironija/50445 - moja, obrisana
    http://vukajlija.com/recnik/Ironija/50438 - definicija dana.

6. @ kaizen
    studentski popust - cena po dogovoru
    27 : 1

7. ja bokte,to sto kaze 2pan

8. I sta ce sad da bude?

9. Kajzen će da da ostavku i da izvrši harakiri,a Mindać će da postane admin i doći će doba poznatije kao mračno.

10. ja obrisao... mislim, obe neka su u groblju malo.

11. e ma vrati, nemoj zajebavaš ...

12. pa evo vec neko vreme dok sam ja na ovom sajtu mi brisete definicije i samim tim ne dozvoljavate da predjem na 3 stranicu mojih definisanja. u periodu ne znam najverovatnije manje od 24 sata izbrisalii ste mi def. Adnan Babajic koja predstavlja apsolutno korektnu science-fiction def.Jos nesto zelim da kazem da doticna def. nije imala nikakvih dodirnih tacaka sa spiskom ,,Najčešći razlozi za brisanje definicija,,

13. PRAVDA ZA JURODIVOG!!!

14. brate, kaizene, jebote, pa ako mislimo da brišemo nekvalitetne definicije onda bi po svakom merilu ta definicija dana (ironija) MORALA da ode. ne zato što je sad toliko nekvalitetna, već baš zbog činjenice da je definicija dana i da će već prekosutra imati 70 pozitivnih glasova. (kad je postala def. dana imala je +12, a od kada bleji tamo ima +17, što je složićeš se, i dalje prihvatljivo po onim našim normama, za brisanje)

a na stranu to što je jurodivi u pravu bio (ako već nisi proverio) stvarno je njegova definicija imala bolji odnos glasova...

moguće da se nešto sa tim algoritmom koji to određuje zeznulo, neam pojma...

ajde ja ću još jednom da je obrišem, pa ako je ti ili neki drugi moderator opet vratite, ja ću da ćutim :)

može?
    (mislim, ništa loše ne može da bude, uvek može da se vrati...)

15. PRAVDA ZA JURODIVOG!!!

16. Sredio (ali ručno, tako da su i dalje mogući problemi. javiću kad i to popravim)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.