Ne ljutim se, samo što mi je obrisana Vavilonska kula? Objašnjenje nema smisla - nema smisla...
upravo me neko krvnicki hejtuje, molim da se nekako intervenise, ako je moguce
Malo se sjebala pozicija objašnjenja (stoji u dno). Pravi razlog je "Na zahtev autora", a pošto očigledno nisi zahtevao (zyclon?) vratiću.
nisam zahtevao majkemi
hahahaha, 90 minusa, ovaj redom krenuo
možda neki n00b što si ga popreko komentarisao -)
jok , ovo je neki multi, garant... bas sam gledao noobove, niko i nema ovoliko minusa dodeljenih, kolko sam sad popio
a jbg, na svakih par nedelja imam po jednog ovakvog
Možda bi bilo fino da se to nekako spreči, nekako softverski
najbolje je da se uvede aktivacioni e mail i posaljese lepo,a ko hejtuje i hejtuje lepo se banuje i on je sa ovim sajtom zavrshio
tako je! banovina!
hejteri se i banuju inače ako imaju definicije, a ako nemaju onda im se brišu nalozi (anulira se efekat njihovog glasanja).
Praktičnije rešenje je na pomolu.
Srećno :)
MA ok zyc, ništa lično. Baš ti je kancerogena dijagnoza kompa, želimo brz oporavak!
Ko sme meni neshto da ti zameri?!
nedostajala si nam :)
Ja? Ja mislila da jedva cekate da mi vidite ledja :)
ma ko me jebe!?
Hahahaha Izgleda da je tako
@lino: kada se žališ na moderciju, moraš da mi daš link iz groblja ka tvojoj obrisanoj definiciji, kako ne bih morao da gatam u pasulj da je nađem :))
okači link i biće razmotreno.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Ne ljutim se, samo što mi je obrisana Vavilonska kula? Objašnjenje nema smisla - nema smisla...
upravo me neko krvnicki hejtuje, molim da se nekako intervenise, ako je moguce
Malo se sjebala pozicija objašnjenja (stoji u dno). Pravi razlog je "Na zahtev autora", a pošto očigledno nisi zahtevao (zyclon?) vratiću.
nisam zahtevao majkemi
hahahaha, 90 minusa, ovaj redom krenuo
možda neki n00b što si ga popreko komentarisao -)
jok , ovo je neki multi, garant... bas sam gledao noobove, niko i nema ovoliko minusa dodeljenih, kolko sam sad popio
a jbg, na svakih par nedelja imam po jednog ovakvog
Možda bi bilo fino da se to nekako spreči, nekako softverski
najbolje je da se uvede aktivacioni e mail i posaljese lepo,a ko hejtuje i hejtuje lepo se banuje i on je sa ovim sajtom zavrshio
tako je! banovina!
hejteri se i banuju inače ako imaju definicije, a ako nemaju onda im se brišu nalozi (anulira se efekat njihovog glasanja).
Praktičnije rešenje je na pomolu.
Srećno :)
MA ok zyc, ništa lično. Baš ti je kancerogena dijagnoza kompa, želimo brz oporavak!
Ko sme meni neshto da ti zameri?!
nedostajala si nam :)
Ja? Ja mislila da jedva cekate da mi vidite ledja :)
ma ko me jebe!?
Hahahaha
Izgleda da je tako
@lino:
kada se žališ na moderciju, moraš da mi daš link iz groblja ka tvojoj obrisanoj definiciji, kako ne bih morao da gatam u pasulj da je nađem :))
okači link i biće razmotreno.