Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne ljutim se, samo što mi je obrisana Vavilonska kula? Objašnjenje nema smisla - nema smisla...
upravo me neko krvnicki hejtuje, molim da se nekako intervenise, ako je moguce
Malo se sjebala pozicija objašnjenja (stoji u dno). Pravi razlog je "Na zahtev autora", a pošto očigledno nisi zahtevao (zyclon?) vratiću.
nisam zahtevao majkemi
hahahaha, 90 minusa, ovaj redom krenuo
možda neki n00b što si ga popreko komentarisao -)
jok , ovo je neki multi, garant... bas sam gledao noobove, niko i nema ovoliko minusa dodeljenih, kolko sam sad popio
a jbg, na svakih par nedelja imam po jednog ovakvog
Možda bi bilo fino da se to nekako spreči, nekako softverski
najbolje je da se uvede aktivacioni e mail i posaljese lepo,a ko hejtuje i hejtuje lepo se banuje i on je sa ovim sajtom zavrshio
tako je! banovina!
hejteri se i banuju inače ako imaju definicije, a ako nemaju onda im se brišu nalozi (anulira se efekat njihovog glasanja).
Praktičnije rešenje je na pomolu.
Srećno :)
MA ok zyc, ništa lično. Baš ti je kancerogena dijagnoza kompa, želimo brz oporavak!
Ko sme meni neshto da ti zameri?!
nedostajala si nam :)
Ja? Ja mislila da jedva cekate da mi vidite ledja :)
ma ko me jebe!?
Hahahaha
Izgleda da je tako
@lino:
kada se žališ na moderciju, moraš da mi daš link iz groblja ka tvojoj obrisanoj definiciji, kako ne bih morao da gatam u pasulj da je nađem :))
okači link i biće razmotreno.