Pitajte moderatore

1. Ne ljutim se, samo što mi je obrisana Vavilonska kula? Objašnjenje nema smisla - nema smisla...

2. upravo me neko krvnicki hejtuje, molim da se nekako intervenise, ako je moguce

3. Malo se sjebala pozicija objašnjenja (stoji u dno). Pravi razlog je "Na zahtev autora", a pošto očigledno nisi zahtevao (zyclon?) vratiću.

4. nisam zahtevao majkemi

5. hahahaha, 90 minusa, ovaj redom krenuo

6. možda neki n00b što si ga popreko komentarisao -)

7. jok , ovo je neki multi, garant... bas sam gledao noobove, niko i nema ovoliko minusa dodeljenih, kolko sam sad popio

8. a jbg, na svakih par nedelja imam po jednog ovakvog

9. Možda bi bilo fino da se to nekako spreči, nekako softverski

10. najbolje je da se uvede aktivacioni e mail i posaljese lepo,a ko hejtuje i hejtuje lepo se banuje i on je sa ovim sajtom zavrshio

11. tako je! banovina!

12. hejteri se i banuju inače ako imaju definicije, a ako nemaju onda im se brišu nalozi (anulira se efekat njihovog glasanja).

Praktičnije rešenje je na pomolu.

13. MA ok zyc, ništa lično. Baš ti je kancerogena dijagnoza kompa, želimo brz oporavak!

14. Ko sme meni neshto da ti zameri?!

15. Ja? Ja mislila da jedva cekate da mi vidite ledja :)

16. Hahahaha
    Izgleda da je tako

17. @lino:
    kada se žališ na moderciju, moraš da mi daš link iz groblja ka tvojoj obrisanoj definiciji, kako ne bih morao da gatam u pasulj da je nađem :))

okači link i biće razmotreno.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.