Pitajte moderatore

1. Mislim da bi Kaizen trebao da montira i neku zamenu za pasulj...pare bi namlatili! Ionako sad svi gledaju u lap-topove na "onim" TV stanicama,mogao bi da im posle prodaje programe tipa "CyberVrach 3.15" i sl... :-)))

2. hahhaha CyberVrach 3.15 beta

3. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ako može revizija....

unapred zahvalan.

4. lol ti si bio jedini aktivni moderator kad je obrisano.

...ako može sekond opinjon :)))
    (nou hard filingz)

5. kako nije definicija? pa jel trebalo da prvo dam tačan opis "kititi se tuđim perjem" izreke iz neke knjige i onda navedem moju sadašnju definiciju? pa zar nije makar 85% definicija na ovom sajtu na neku slicnu foru kao ova moja?

ili je samo dužina u pitanju? jel trebalo da bude duža?

čisto da znam za ubuduće da ne grešim na isitm stvarima...

6. Kad je dužina bila problem? :D
    Vraćena je, bar mislim...

7. Nemoj se svađati sa Ciklonom...lepo mu ime kaže, kod njega ne postoji ono "No hard feelings"...

8. e ajde sada neko na pismeno da mi posalje zasto sam ja hejter!i zasto mi se drasticno popravio broj pluseva za jedan dan.Mislim ,ja nikada nisam isao na druge profile i citao definicije nekog odredjenog i lupao mu minuse.A i imam mnogo vise pluseva koje sam dao.Zar ovo nije diktatura?Jbt ako je neko glup i ruzna mu je definicija a tek je izbacena na vukajliju naravno da cu da mu dam minus.Nisam ja 24 sata na vukajliji pa da udaram svaku definiciju.Procitam ih koliko sam raspolozen za taj dan.E a ovo sto se tice hejtovanja,ja kao zrtva hejtovanja ne mogu da postanem hejter.Ustvari sad malo i pocinje da mi se svidja sto sam hejter,bas je to strasno.BU.jeee hejter!samo hocu da znam sto,eto.sastav na temu Sevast hejter umesto hejtera je zavrsen.ili hejtovani hejter,a i pritom ne znam ni ko me hejtovao da mu vratim.Nelogicno je.ajd cao,laku noc i to

9. @savest, imas taj ludacki pogled...to je kriterijum! vidis Surovi je dao 9600 minusa i nije hejter! a zasto? zato sto stalno menja avatare! cas je nevini klinac cas je simpaticni kauboj...:)

osim toga, sto se zalis? etiketa je bas simpaticna...jedino sto ti ukinu minuse, to je malo trulo

:)

10. Mislim da je već objašnjeno ,ali evo opet...

Čim neko nalupa veći broj minusa a pritom primetimo da je razmak od minusa do minusa po sekundu do dve,kao kod Sevasta,sasvim je logično da nam padne na pamet da su minusi davani u rafalu...ili da imamo posla sa čovekom koji je u mogućnosti da pročita definiciju za nanosekundu,pošto serveru trebaju te dve sekunde da taj glas učita.

Drago mi je ako sam bio od pomoći.:-)

11. A možda je sve pročitao i ništa mu se nije svidjelo pa tek onda ocjenio... :D

12. @kurd
    Pretoci to u definiciju i velika pluscina od mene...

13. Ovo je rekord!
    5 dana se niko ne zamera sa moderacijom!
    :D:D:D:D

14. Ovo je rekord!Pet dana nas 2PAN ne zamara zamerkama na moderaciju...
    Obično u ovo vreme već ima hiljadu pritužbi.

15. Pa kad moderatori nista ne rade, pa nemam sta da im zamerim :)))))) Hehehehe, moreeee, samo vas gledam!
    Malo sam zauzet smaranjem po drugim temama na forumu, pa ne stizem ovde da ispopadam nekog...

16. Bice zamerki uskoro... Osecam! :D

17. Evo ja cu prva da se zameram!
    Jel ima ovde neki moderator da izidje na ferku!!!:D:D:D:D:D

18. 2pane...da li si ti zdrav?
    Još nisi uložio pritužbe?

19. ja se žalim na sebe, uzep sam i obrisao samom sebi definiciju, čak pre nego što sam je i napisao!!!!!

ZAHTEVAM OBJAŠNJENJE!

20. Surovi ti si Cak Noris eto ti objasnjenja!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.