Pitajte moderatore

1. Mislim da bi Kaizen trebao da montira i neku zamenu za pasulj...pare bi namlatili! Ionako sad svi gledaju u lap-topove na "onim" TV stanicama,mogao bi da im posle prodaje programe tipa "CyberVrach 3.15" i sl... :-)))

2. hahhaha CyberVrach 3.15 beta

3. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ako može revizija....

unapred zahvalan.

4. lol ti si bio jedini aktivni moderator kad je obrisano.

...ako može sekond opinjon :)))
    (nou hard filingz)

5. kako nije definicija? pa jel trebalo da prvo dam tačan opis "kititi se tuđim perjem" izreke iz neke knjige i onda navedem moju sadašnju definiciju? pa zar nije makar 85% definicija na ovom sajtu na neku slicnu foru kao ova moja?

ili je samo dužina u pitanju? jel trebalo da bude duža?

čisto da znam za ubuduće da ne grešim na isitm stvarima...

6. Kad je dužina bila problem? :D
    Vraćena je, bar mislim...

7. Nemoj se svađati sa Ciklonom...lepo mu ime kaže, kod njega ne postoji ono "No hard feelings"...

8. e ajde sada neko na pismeno da mi posalje zasto sam ja hejter!i zasto mi se drasticno popravio broj pluseva za jedan dan.Mislim ,ja nikada nisam isao na druge profile i citao definicije nekog odredjenog i lupao mu minuse.A i imam mnogo vise pluseva koje sam dao.Zar ovo nije diktatura?Jbt ako je neko glup i ruzna mu je definicija a tek je izbacena na vukajliju naravno da cu da mu dam minus.Nisam ja 24 sata na vukajliji pa da udaram svaku definiciju.Procitam ih koliko sam raspolozen za taj dan.E a ovo sto se tice hejtovanja,ja kao zrtva hejtovanja ne mogu da postanem hejter.Ustvari sad malo i pocinje da mi se svidja sto sam hejter,bas je to strasno.BU.jeee hejter!samo hocu da znam sto,eto.sastav na temu Sevast hejter umesto hejtera je zavrsen.ili hejtovani hejter,a i pritom ne znam ni ko me hejtovao da mu vratim.Nelogicno je.ajd cao,laku noc i to

9. @savest, imas taj ludacki pogled...to je kriterijum! vidis Surovi je dao 9600 minusa i nije hejter! a zasto? zato sto stalno menja avatare! cas je nevini klinac cas je simpaticni kauboj...:)

osim toga, sto se zalis? etiketa je bas simpaticna...jedino sto ti ukinu minuse, to je malo trulo

:)

10. Mislim da je već objašnjeno ,ali evo opet...

Čim neko nalupa veći broj minusa a pritom primetimo da je razmak od minusa do minusa po sekundu do dve,kao kod Sevasta,sasvim je logično da nam padne na pamet da su minusi davani u rafalu...ili da imamo posla sa čovekom koji je u mogućnosti da pročita definiciju za nanosekundu,pošto serveru trebaju te dve sekunde da taj glas učita.

Drago mi je ako sam bio od pomoći.:-)

11. A možda je sve pročitao i ništa mu se nije svidjelo pa tek onda ocjenio... :D

12. @kurd
    Pretoci to u definiciju i velika pluscina od mene...

13. Ovo je rekord!
    5 dana se niko ne zamera sa moderacijom!
    :D:D:D:D

14. Ovo je rekord!Pet dana nas 2PAN ne zamara zamerkama na moderaciju...
    Obično u ovo vreme već ima hiljadu pritužbi.

15. Pa kad moderatori nista ne rade, pa nemam sta da im zamerim :)))))) Hehehehe, moreeee, samo vas gledam!
    Malo sam zauzet smaranjem po drugim temama na forumu, pa ne stizem ovde da ispopadam nekog...

16. Bice zamerki uskoro... Osecam! :D

17. Evo ja cu prva da se zameram!
    Jel ima ovde neki moderator da izidje na ferku!!!:D:D:D:D:D

18. 2pane...da li si ti zdrav?
    Još nisi uložio pritužbe?

19. ja se žalim na sebe, uzep sam i obrisao samom sebi definiciju, čak pre nego što sam je i napisao!!!!!

ZAHTEVAM OBJAŠNJENJE!

20. Surovi ti si Cak Noris eto ti objasnjenja!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.