Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nisam na racunaru
a ti bohore od 2011. jos nisi nasao humor.plaky
lol
Uz veliki rizik da me salete nolajf lesinari moram da kazem. Ovde vise niko ne sme napisati nista smisleno, a da grupica degenerika ne skoci i pocne vredjti. Jebem vam mater u picku :)
popusis nama zvezdasima kurac
A ti po potrebi i za Sevojno navijaš?
Bosancima dekretom zabraniti odlazak na more.
I ja kazem za reku u mom gradu da je precenjena, pa budale dolaze turisticki. Sta zelim reci, ti se zapljunes i na moru si. Jel more-more. Ja nemam more svaki dan.
Bombas da li u drustvu obrnes najvise tura svaki put
A ne znam koja je fora sa obrtanjem tura, ja sa drugarima kad izadjem svi svoj deo bace na sto pa konobar sakuplja cesto imamo sitne po 10 i 20
Ne opisuj tako detaljno sirotinjsko ponasanje.
Armine, copor ne jebe. Copor izadje, ako je neka svadba grle se medjusobno, nesto serendaju, dobacuju i nikom nista. Sprdnja citava.
Izlazi sam.
vi sve mislite da je nama super sto nam je blizu more. meni je budva na 3 sata voznje, neki gradovi i manje ali nije mi besplatno da sidjem dolje :D
kod mene u drustvu se obrcu ture ali se pamti ko je zadnji platio pa sledeci put placa neko drugi :)
Kolasin, Pljevlja ili Zabljak znaci. Boli te ona stvar.
ako imate auto to je 10e goriva.
mislis da je dobro ziveti u kolasinu, pljevlji ili zabljaku jebes to sto im je blizu more kad im je skoro tokom celi godine smaranje
Niksic.
a ok je da odes na obdan, mada to ne radimo jer imamo jezero u blizini. ali da odes na duze opet ti treba novac i za smjestaj i za hranu, pice.. na to sam mislila.
Ne zajebavaj, od Niksica do Boke ti ne treba pola sata.
onda se vi preselite u niksic :D