Sranje na Kosovu i Metohiji

  1. Isti slučaj sa nekim ljudima u mojoj okolini.

  2. E moj Roki, naša vojska je profesionalizovana i nema ih da brane (ili bolje rečeno, napadaju) Kaluđericu a ne Kosovo i Metohiju. Jebala ih profesionalizacija da ih jebala! Mi nažalost sad nemamo ništa da tražimo dole. Ovo sve što nam se sad dešava je posledica viševekovnih kretenskih poteza u vezi Kosova i Metohije. Ispustili smo šansu da deportujemo 200.000 Šiptara i tako slične stvari i to nam se sve danas obija o glavu.

  3. Ja sam za to da im u stilu pravih internet patrijota bacimo neki spem na neki njihov sajt lololo
    Elem da se manem zaebavanja moje mišljenje je da jedino što treba raditi jeste gledati kako zaštititi srbe dole a to se sigurno neće uraditi ratom

  4. E moj Roki, naša vojska je profesionalizovana i nema ih da brane (ili bolje rečeno, napadaju) Kaluđericu a ne Kosovo i Metohiju. Jebala ih profesionalizacija da ih jebala!

    I da je i dalje stara vojska ja ne vidim šta bi bilo drugčije evo recimo zaratilo bi se ameri se opet umešali i opet mi po starom srpskom običaju najebali i oporavljali se od rata u narednih 30 godina

  5. Upravo tako, ali ja ti kažem da tek sad nemamo nikakve šanse. Ma taman mi i pobedili u takozvanom ratu, šta mi da uradimo sa skoro 2 miliona Šiptara jbt?! Pa ne možemo ih sve isterati. Takođe moram da vas obavestim da smo toliko retardirani da ne možemo da pomerimo finalnu utakmicu u odbojci na 2. RTS nego neće biti centralne emisije - Dnevnika. U kakvoj mi retardiranoj državi živimo, užas! Uz sve dužno poštovanje odbojkašima...

  6. A i čime bi se borili sa Šipcima, praćkama?

  7. Ae malo da ažuriram temu. Ste čuli da je rezervni sastav naše vojske u stanju pripravnosti?

    Čuo sam samo da su se dijelili pozivi, a za stanje pripravnosti nisam.

    A i čime bi se borili sa Šipcima, praćkama?

    Jeste da.

  8. Našim vojnicima treba dati neku motku i pošteno ih napaliti. Još bolje, dovesti Srbe iz Republike Srpske i onda njih napaliti. E onda dobijamo.

  9. Ne praćkama nego puškama, kao i obično, i nekom jadnom artiljerijom. Mogli su kreteni samo da modernizuju oružje, ali pošto živimo u državi u kakvoj živimo, apsolutno me ne čudi. Ne kažem ni da vojnici treba da budu sad neki diletanti, ali čoveče, njih ionako ima 300.000 puta više nego nas, a tek kad ovako drastično smanjiš broj vojnika, tek si onda najeb'o! Ma smešno bre, k'o da nam neka jebena deca vode državu. Deca su bar iskrena za razliku od ovih, tako da su gori i od dece.

  10. Сад треба да заспамујем форум као Цара са свог дуплог.Или да почнем да се просеравам и трипујем да сам Мирослав Лазањски.Сад озбиљно.Прво сам мислио да је Борис Тадић једна марионета,вилењак,шкирпе и слично.Оно у фазону:"Борхане,дижи војску дечкхо!"."Јебу нам кевару,а ти дркаш на Нину Хартли."Онда је прошло неко време.Схватио сам да ако би којим случајем дигли војску,Срби добили по пичци.То је и поента ових шиптарских зајебанција,зар не?Да смо имали војну интервенцију било би:"Сјебо си нам и род и пород,Борисе усташо!".Уствари ово је једна зајебана игра у којој су нам политичари по природи пичке и то одговара тренутној ситуацији.Сад да су на власти неки ултра Србски настројене патријоте које бране србски интерес (шаке у прса),ми не бисмо постојали.Зато сматрам да је демократски најбољи начин за решавање проблема,све док за то постоји основ.

    Борисе дижи србску војску дечкхо,народ нам гине,а ти шамараш мајмуна на премијерку хрватске.СРБИЈА СРБИМА.СССС. :радидвајессклекова:

  11. Kosovo je gotova priča. Kada će biti i zvanično gotova, to je samo pitanje vremena (ne preterano dugog). Dešavanja na ovim prelazima neće tu ništa promeniti, osim eventualno pomeriti vremenski okvir. Po meni, ako država ne sme na neku teritoriju da pošalje svoju vojsku i policiju, ona nema suverenitet nad tom teritorijom i kraj priče. Sem toga, naša država faktički već priznaje Kosovo korak po korak tokom ovih pregovora. A ove Dačićeve pretnje i Tadićeva proseravanja su samo predizborna gluma. Naravno da nijedna vlast u Srbiji nikada neće zvanično reći "Priznajemo nezavisnu državu Kosovo", jer je to političko samoubistvo. Ali, za tim neće ni biti potrebe. Kada se svi ti pregovori završe i Kosovu korak po korak daju elementi državnosti i kada još neke države priznaju Kosovo i ono uđe u međunarodne organizacije, ono će biti praktično nezavisno. Jedino će naša vlast (koja god bude) govoriti da ga ne priznaje. To neće nikome značiti, osim ovom naivnom narodu. Ko je kriv za to što se desilo? Tito? Sloba? Šiptari? Strani faktor? To nije više bitno. Da li nam treba Kosovo ili ne? Ni to nije toliko bitno. Šta će biti sa Brnjakom i Jarinjem, ni to nije bitno, stvari će se završiti kao što sam rekao, nezavisno od toga. Ipak, ostaje činjenica da je jadna država i jadan narod koji nemoćno posmatra kako gubi deo teritorije. Eto to je neko moje mišljenje, kategorije iskreno. Moj prvi i poslednji post na ovu temu.

  12. Kosovo je otišlo 1934. kad su ubili Kralja Aleksandra. (tačka)

  13. Otišlo je Kosovo još odavno.

  14. Ko je rodjen da bude jeban njemu gace same spadaju.
    Dzabe sve, kad svet zmuri pred siptarimi, valjda zato sto su veca stoka, pa je lakse manipulisati njima.
    Govnjivo se osecam kad slusam tacija kako prica da idu na sever samo da bi iskorenili kriminal i uveli pravdu. Pa ko trguje organima rodjace?

    Kad sam vec kod toga, sta je bilo sa Martijevim izjavama o organima?
    Mada koji kurac pitam, znam da je pojeo vuk magarca i sve po starom.

  15. Kosovo je otišlo kad su Alpi počeli da niču.

  16. Crna Gujo, pošto smo već izgubili Kosovo i Metohiju, time je i zvanično stavljen pečat na naš identitet i na našu istoriju. Sad smo tek go kurac. Naravno da je bitno da nam treba Kosovo i Metohija, ali pošto je to sad izgubljen slučaj, dokazali smo koliko smo jadni. Ne kažem da je trenutna vlast kriva zbog toga, kriva je dugovekovna loša politika. Ali sad ne vredi palamuditi u prazno. Dejs, otišlo je ono kada smo odbili da deportujemo 200.000 Šiptara u Tursku. Time bismo praktično rešili problem nacionalnih manjina, a sada ogromnih većina, na našoj najsvetijoj zemlji. Ali knez Palve je rekao da su Albanci naši prijatelji. Toliko o svemu.

  17. kizo
    Kosovo je otišlo kad su Alpi počeli da niču.

    Ima i toga, ali ovo je bio poslednji mogući trzaj... 1934. godina... Aleksandar je bio dobar vojskovođa, imao je plan da ode sa konjicom i da tadašnjih 50.000 Šiptara protera, ako neće da idu, pokolje...

    Bio sam dole godinu dana. Studirao sam, pa se prebacio gore. Da ispričam neke stvari iz mog ugla.

    Ima dole nesposobnih ljudi. Primaju dve plate već 20 godina, srpsku i šiptarsku (kforovsku), imaju gomilu stanova, izdaju studentima po Beogradskim cenama... Rade 2 do 3 sata... Gazda nije mogao da me čeka do 11 da mu donesem kiriju na posao... Ima i onih koji su prodali svoja imanja za 500.000 i pokupavali diplome i radna mesta... Ove dve grupe nisu zaslužili da budu patriote, a sami sebe tako nazivaju... Kupovali su ih Šiptari godinama, sad kad hoće da uzmu ono što su platili, ti se buniš, pa ne može!

    Takođe video sam i ljude čije porodice žive sa 5000 dinara. Seku im struju, isključuju vodu, ruše repetitore... Ali njihove oči sijaju nekim sjajem koji ja do tada nisam video... Patili su godinama, a srećnu su, vole šalu, nikad ne ističu to što se pate. Takvim ljudima je dovoljno stisnuti šaku. Sve ostalo bi bilo jako smešno u odnosu na to šta su oni! Zbog njih mi je žao, jer neće otići dok ih neko ne ubije... Političari ih lažu zbog nekoliko poena... Jbg drugovi... To je gotovo, pitanje je dana!

  18. `Оћете да направимо Вукајлија пара-војну јединицу?

  19. 99' je zasigurno o'šlo.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.