FK Crvena Zvezda
  • Cara™

ne iskljucivo, ali jedan deo da ovako ko smoklja, to je u redu

meni malo fejk da sad jokaru odjednom gledas zbog skilova, istovremeno nazivas konjusarom i bednikom od coveka, al ga ipak gledas kao sto si i ranije gledao (naravno i navijas). Ne mislim da je to sad neki greh al taj osecaj "povredjenosti on nas je zajebao" se negde provlaci kontinuirano.

• Cara™

ne znam, mozda smole i tovari aj ga znaj

• melkijades

Paća mora da se nada da će Bakarovi gurbeti i tsc da naprave nešto kako bi poboljšali koeficijent, ili mogu samo Ljuba Aličić kup konferencija da igraju.

• melkijades

Za jednog od najboljeg fudbalera crveno-belih na Marakanu je stigla "nepristojna ponuda" od 11 milona evra od inostranog kluba, prenosi Sportal.

Dodaje se da postoji velika šansa se transfer završi u decembru i da Bukari napusti klub posle godinu i po dana.

• Cara™

Nek ide taman za te pare mozemo uzmemo jos tri olainke

• Kirilov

Neka ide neka bukari malo negde drugde

• 627

нека иде таман нек се покаже макс у лш која је готова за месец дана и да се не мучи брат овде
    а можемо три олајинке и 2 шерифа

• melkijades

Taman da legne penzionerima po pet iljada pred izbore.

• 627

11 милки колко је то пореза бар 500к па ето вук сит овце на броју

• Cara™

otimaju od zvezde za penzose, zvezda hrani drzavu paća rupa bez dna samo daj daj nikad dosta kirkovima hijenama

• melkijades

Zvezda da ne igra LŠ već treću godinu, euro bi realno bio 119.5

• 627

не заборавите да је паћа имао највећег мафијаша у историји србије који је био зајебанији од ал капонеа а то је пајсад
    ВЕЉА НЕВОЉА хахахахахахахахахаххаха

• kierkegaard

Teodosic kakav odron od igraca

• Cara™

Ovaj krindzgarten prati cz vise nego ijedan redstarovac sa saita neavera

• P

Pa mora da prati da bi mogao da pljuje. To poštujem.

• uraczaganje

imal bombasa, di je on

• Cara™

Lozi ga a vamo kenja. Vrv pomalo navija ili je nekad navijao za ciganje. Vrv covica ima tetovirano na bulji crno belo

• P

Abdicirao, kirk je preuzeo vladavinu sada

• mesni narezak

imal bombasa, di je on

u našim srcima, zauvek.