FK Crvena Zvezda

1. хахахха али кад крену приче па мамић би продао хванга за 25 милиона па добро нека га прода и нека прими 8 голова од лијона као ономад његов мили динамо

2. Lepo ovo Terza izmađijao, oni nama brzonogog nigrutina, mi njima tri boda u LŠ i nešto novaca. Ima smisla. Ne znam koliko se Kruniću igra fudbala, ako mu se igra - odlično, jako dobar igrač. Sa Radonjom dobijamo još dva splava na Savi, moraju novci negde da se potroše.

3. kako je lepo zimu docekati kao zvezdas

4. lepo je biti navijac kk czv odjutros

https://www.youtube.com/watch?v=-w70XVai4zI

delije delije ajmo svi u glas
    ajde sada kristofer pusi kurac nas ftw

5. лик је био и на текми партизана пре типа 10 дана нешто евролига ваљда
    и ко њему допушта од ретарда из управе из оба клуба да уђе у ложу са овим горилама у црном што стоје испред њега какву моћ лик има ради шта оће

6. to saj jbg koristi drzavne resurse da stiti bulju da bi gledo tekmu peder, nek ide jsd partizan da gleda tamo nema problena

7. аххахахаха јбт ладно послали 5 6 педерчића из САЈА ДА БРАНЕ АМЕРИЧКОГ АМБАСАДОРА
    каква банана репаблик за нас је бангладеш КИНА

8. чуш овог 5 2 хахах не

9. 90% dijabole na tribini

10. радоња стартна постава и глејзер међ атативама

11. taj drugi ce nas sjebati nemodz terza da ga proda

12. e da i pirlika da se vidi to cuveno grejanje terena el uradjeno po sns standardima

13. usro sam se od koreografije

14. добра корео олд цкул
    грејање ферцера
    а несхватљиво да нападача де јонга чува?! нико..

15. cus nesvatljivo, jos se nisu probudili od zadnje tekme

16. esam reko da je glazer kurcina

17. 2 0 најопаснији резултат
    мотај каблове и вратити играче са скијања из кицбила

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.