FK Crvena Zvezda

1. Нисам ја правио, ал може пиво хехе.

2. Слика је феноменална.

3. Veverice sad si me duboko razočarao pa gde ti je navijački optimizam :)

4. Koja tuga na slici. Strašno.

5. Jericho
    Ali bar niste golmana doveli, ko onomad Zengu. Nikad nisam video dobrog trenera koji je bio golman kao fudbaler, iako je Kamaco osvojio EP sa Spanijom.

Ма да, лош је Зенга.... Дуплу круну узео, јебао Партизана, јебао Роме, а и презимили бисмо у јебеном УЕФА купу да нисмо кикснули против Стразбура....
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/49/DinoZoff.jpg/200px-DinoZoff.jpg
    Сад си видео тренера који је био добар (од титуле европског правака са Жабарима га је Вилторов гол на крају утакмице делио).... А и Камачо никако није био голман....

Гледе Са Пинта - да је ваљао остао би у Спортингу.... А и брат Скочко је лепо рекао - нама треба тим, а не тренер.... Одбрана нам је по квалитету седма, осма у лиги....

6. Dule, ja sam optimista, nadam se da prolazimo ispod tri komada. :D
    Ne znam, nekako sam izgubio veru u reprezentaciju (lololo) od kad je Simentalac selektor, bole me kurci.
    Al voleo bih dugazimo ujke, jebem im majku nacističku i genocidnu kurcom u pičku!!!1 :D

7. За ово би требало да добијеш не једну, него минимум 3 дволитарке. И то да сам одабереш пиво.

Све сама дрва, пањеви, летве и тарабе у тиму.
    Све у свему можемо да се похвалимо нам је тим сачињен од квалитетног материјала... за столарију.

8. Ja stavio Petkoviću sliku panja na vikipediji ali skinuli dušvani.

9. Нисам ја правио људи, шта вам је хахахха

10. Sa Pinto od kvalifikacija za prvog trenera ima to što se jednom rukovao sa Murinjom...

11. Verujem da je dobar Pintara. Samo sam siguran da ne može ništa da uradi sa Mićkom i kompanijom. Fali nam jedno 11 igrača, do 12. U suprotnom, sa ovom ekipom ne može da nam pomogne ni Murinjo. Jedino Tolimir da namesti malo u našu korist.

12. Доже, ако се сећаш Алко Сана, Кратка Останића, Кристића и сличних лобања из последњих 10 година, Са Пинто је превише квалификован, јебига. :)

13. Ma sprdam se malo...od "srpskog Murinja" je stručniji i Milojko Pantić, i kapiram ja što smo mi doveli Sa Pinta, al' šta ćemo mi njemu?

14. Па, бре, 200 иљада нису мале паре ни у Португалу. :)

15. Ма којих бре 200 сома, одакле? Кад му закасне четри плате напустиће клуб па опет тражи нову будалу која ће да се рве са оних двадесетак богаља.

16. Море кад му Мрва и Петко затраже пиво на сред тренинга јер су много ожеднели после два истрчана круга, биће весело.

17. 200 хиљада? Годишње?

18. Jašta, 200 iljada evrića gorišnje. Kažu, stav kluba je da niko više od toliko ne može godišnje da dobije.

19. Курац мој ће Шоне Брзи Гонзалес да пристане да му смање плату за 160.000 еврова.