Кад већ спомену Шонета, одмах ми је у глави сцена са тренинга. Шоне истрчава два круга, онако брзо само како он то уме, прилази Са Пинту каже му да мора да оде да запали једну, да се одмори мало.
Са Пинто ће морати психијатра да унајми, али не за играче већ за себе.
Nije vama problem u treneru, drugovi moji zagrebački. Problem vam je u igračima, koje boli kurac za klub a još više za fudbal. Igraju samo jer se plaše šamara u svlačionici. Nemoštotako
Ali ozbiljno. Ovi vaši redovno primaju plate, dobili su stanove, kola, jebu svake večeri, a igraju kao da su ih jebali žaračem u dupe. Rasterajte i Milijaša i sve, dovedite mlade igrače koji će da TRČE svih 10 minuta. Jer, realno, tako JSL može da se osvoji. Da napraviš tim koji se neće umoriti posle 10 minuta.
Enemi, znaš onu ničije je svačijе? E pa u ovom slučaju ničije je svačije samo po pitanju troškova i dugovanja, a po pitanju odlučivanja, prihoda i potraživanja itekako je NEČIJE!
A mi možemo samo da žalimo što nismo NEKO, ako me razumeš, a nije baš ni da ja iskreno žalim... ;-)))))))
Кад већ спомену Шонета, одмах ми је у глави сцена са тренинга. Шоне истрчава два круга, онако брзо само како он то уме, прилази Са Пинту каже му да мора да оде да запали једну, да се одмори мало.
Са Пинто ће морати психијатра да унајми, али не за играче већ за себе.
Nije vama problem u treneru, drugovi moji zagrebački. Problem vam je u igračima, koje boli kurac za klub a još više za fudbal. Igraju samo jer se plaše šamara u svlačionici. Nemoštotako
Nije vama problem u treneru, drugovi moji zagrebački.
Молим? Па нисмо ми основани у Загребу него ви! Уа, Загрепчани!
УХВАТИ-ЋЕ-ТЕ РА-ДАР НЕ-НА-ДЕЕЕЕЕ,
НЕ-НА-ДЕЕЕ, НЕ-НА-ДЕЕЕЕЕ!!1
MI SMO OSNOVANI U SPLITU. FURNJAJ PIMPEKA. MRZIM ZAGREB!!1
MI SMO OSNOVANI U SPLITU. FURNJAJ PIMPEKA. MRZIM ZAGREB!!1
Уа, Сплит! Звезда Србија - никад Југославија!
Па да онда сви коначно на Маракани запевамо: "САЦИ УЗО ТРОФЕЈ, МИЛИЈАШЕЕЕЕЕЕ! МИЛИЈАШЕЕЕЕ! МИЛИЈАШЕЕЕЕ!
Ali ozbiljno. Ovi vaši redovno primaju plate, dobili su stanove, kola, jebu svake večeri, a igraju kao da su ih jebali žaračem u dupe. Rasterajte i Milijaša i sve, dovedite mlade igrače koji će da TRČE svih 10 minuta. Jer, realno, tako JSL može da se osvoji. Da napraviš tim koji se neće umoriti posle 10 minuta.
Па нека прескоче ноћ пред утакмицу. Него дошли до мало пара па на'ватали неке жеМске. К'о да пичке у животу нису видели.
u crvenu zvezdu je stigao jos jedan koji ce da ih tuzi za koji mesec,godinu...
Njih će da tuži, svi ćemo da plaćamo...Sreća pa je u komšiluku sve transparentno.
Е јбг, ви би да се не приватизујете, а да не плаћате... ПА нее моожеее..
Enemi, znaš onu ničije je svačijе? E pa u ovom slučaju ničije je svačije samo po pitanju troškova i dugovanja, a po pitanju odlučivanja, prihoda i potraživanja itekako je NEČIJE!
A mi možemo samo da žalimo što nismo NEKO, ako me razumeš, a nije baš ni da ja iskreno žalim... ;-)))))))
Tipično već godinama - sa 'Zvezdinog proljeća' u januaru na 'Toletove titule i afera Zekstra' u martu.
OPAAAAAAAAAAAAA
:D
Доже, то је стандардан систем КПЈ-а х)
Због тога што нико нема одговорност а сви имају трошкове, пропале су и много битније ствари од Звезде.
Мада ја мислим да ће и Звезда и Партизан пропасти на крају, до темеља, јер карма из а бич, а оба клуба су посредно уништила предратне ривале.
Које су то битније? Звезда је живот, остало су ситнице, деџгоњо!!!! ;-))))))
Скочко, има тема и за ваш мали клуб. :)
http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan
Propala je većina komunjara, pa će tako i ovi.
Сербија :(
Veverice, imate komplekse :*
Veverice, imate komplekse :*
<3