Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Enemi, slažem se. Srbija je važnija!
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/stampa/3281-drulovi%C4%87-sa-pinto-je-rodjeni-pobednik-ne-trpi-vrdalice-zeli-igrace-koji-grizu.html
Па овај има да отера онда цео тим!
Хе хе
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/vosa-stigla-zvezdu-120277.html
Sa Pinto, dobro, bolje on nego Kratko Ostanić. Taman sam pomislio da će on da dođe ili neki slični Ješić. Daj bože da poizbacuje pola tima i da ih pošalje na izlivanje ploče nekog domaćina u Meljaku. Da pusti klince, da im nabijemo cenu, prodamo i izađemo iz krize! Koji sam ČOVIĆ!
Густи Соче, ти ниси Човић, ти си и Мамића зајеб'о, бре! :)))))))))))))
Realno. Uzeću po malo od obojice. Biću Zdravko Čović! lolo
Шта бре оћеш ти Густи, ти се већ био председник Звезде, и шта си урадио? НИШТА! лололо
Idi bre enemi, ja još gledam koji kurac sam bio i onda se setim kako se zovem lololo
Aj što se isto zovemo i prezivamo, aj što nam je rođendan u 2 dana, nego što bi i ličili da sam ćelav lolo
Daj, bre, vas dvojica me zezate. Pa ja sam isto imao drugara na faksu koji se zvao i prezivao isto kao i ja. Čak smo i isto srednje slovo imali. Bili smo na istom smeru, zezali smo profesore samo tako. Razlika je u tome što je on navija za Partizan, a ja za Zvezdu.
Fendere, mislim da nisi razumeo :) Ne zovemo se enemi i ja isto, nego prethodni predsednik voljenog nam kluba i ja :)
Дан Тана? :)
Добривоје ти ли си? лололо
ЛУКИЋУ, НАЈЕБО СИ КАТЕ ВИДИМ, УНИШТИЈО СИ НАМ КЛУБ!!1 :Д
I pokojni Batić?
Nije Laziću :) Ovaj ćelavi :) Imenom i prezimenom, nažalost :)
Au!
Pardon, UA! ;-))))))))))
Gusti, da se sada još grublje ne našalimo onim fejzbukaškim foricama: Svi mi...samo...
Ma ćuti, kad sam bio klinac bilo mi simpatično što ima fudbaler sa mojim imenom, ali poslednjih godina, brate, nije mi bilo svejedno :) Nećemo da se šalimo, promeniću ime u Dragan Džajić lolo
Mogu misliti kako se Buzda obradovao kada je pročitao kakvo je pojačanje došlo u jesenjem prelaznom roku ;-))))))
EDIT: Još komšija iz Sopota.
@Gusti
LUKIĆ DOBRILA RODILA DEBILA NANANANANANA LOLOLO
Lololo
RD, ja mislim da Buzda još nije provalio koincidenciju :)
AJMO SA PINTO, JEBI MANEKENE!