Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Enemi, slažem se. Srbija je važnija!
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/stampa/3281-drulovi%C4%87-sa-pinto-je-rodjeni-pobednik-ne-trpi-vrdalice-zeli-igrace-koji-grizu.html
Па овај има да отера онда цео тим!
Хе хе
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/vosa-stigla-zvezdu-120277.html
Sa Pinto, dobro, bolje on nego Kratko Ostanić. Taman sam pomislio da će on da dođe ili neki slični Ješić. Daj bože da poizbacuje pola tima i da ih pošalje na izlivanje ploče nekog domaćina u Meljaku. Da pusti klince, da im nabijemo cenu, prodamo i izađemo iz krize! Koji sam ČOVIĆ!
Густи Соче, ти ниси Човић, ти си и Мамића зајеб'о, бре! :)))))))))))))
Realno. Uzeću po malo od obojice. Biću Zdravko Čović! lolo
Шта бре оћеш ти Густи, ти се већ био председник Звезде, и шта си урадио? НИШТА! лололо
Idi bre enemi, ja još gledam koji kurac sam bio i onda se setim kako se zovem lololo
Aj što se isto zovemo i prezivamo, aj što nam je rođendan u 2 dana, nego što bi i ličili da sam ćelav lolo
Daj, bre, vas dvojica me zezate. Pa ja sam isto imao drugara na faksu koji se zvao i prezivao isto kao i ja. Čak smo i isto srednje slovo imali. Bili smo na istom smeru, zezali smo profesore samo tako. Razlika je u tome što je on navija za Partizan, a ja za Zvezdu.
Fendere, mislim da nisi razumeo :) Ne zovemo se enemi i ja isto, nego prethodni predsednik voljenog nam kluba i ja :)
Дан Тана? :)
Добривоје ти ли си? лололо
ЛУКИЋУ, НАЈЕБО СИ КАТЕ ВИДИМ, УНИШТИЈО СИ НАМ КЛУБ!!1 :Д
I pokojni Batić?
Nije Laziću :) Ovaj ćelavi :) Imenom i prezimenom, nažalost :)
Au!
Pardon, UA! ;-))))))))))
Gusti, da se sada još grublje ne našalimo onim fejzbukaškim foricama: Svi mi...samo...
Ma ćuti, kad sam bio klinac bilo mi simpatično što ima fudbaler sa mojim imenom, ali poslednjih godina, brate, nije mi bilo svejedno :) Nećemo da se šalimo, promeniću ime u Dragan Džajić lolo
Mogu misliti kako se Buzda obradovao kada je pročitao kakvo je pojačanje došlo u jesenjem prelaznom roku ;-))))))
EDIT: Još komšija iz Sopota.
@Gusti
LUKIĆ DOBRILA RODILA DEBILA NANANANANANA LOLOLO
Lololo
RD, ja mislim da Buzda još nije provalio koincidenciju :)
AJMO SA PINTO, JEBI MANEKENE!