FK Crvena Zvezda

1. ae probaj da sam sebi das odgovor na ovo pitanje, iz naseg ugla. ako ne uspes rado cu ti odgovoriti

2. ЗАТО ШТО СТЕ ВИ ГРОБАРИ ВИ СТЕ АВАНГАРДА ВЕЋИ ЕНГЛЕЗИ ОД САМИХ ЕНГЛЕЗА
    НЕЋЕМО ДА БУДЕМО МЕЈН ЦИГАНИ СУ МЕЈН БАААААААААА ТОЛЕ ОСТАНИ ДА ЋЕРАМО СА ЦИГАНИМА ШЕГУ.
    Курац, да Толе оде банкротирали би у року одма, једино он држи Ђуру фризују у клубу да не окине.

3. У преводу, Толе остани најебали смо :)

4. Realno, ako biram između čovjeka koji je dobio 3 mjeseca za tuču i čovjeka koji je uzo milijarde djeci sa Kosova i Metohije, usput ubio Đinđića i šta sve više nije - biram Toleta.

Kokeza i Čović u saradnji sa Vesićem, alal vam kurac ko vas vodi, Đura mu dođe ovdje patrijarh kraj tih vaših...

5. Što se mene tiče ja bih voleo da ostane samo zbog toga što vam pojačava paranoju do maksimuma i onda ovo što vas jebemo i nabijamo vam kompleks na 100, u kombinaciji sa tom paranojom, daje savšene rezultate.

6. On jedino u atentatu na Franca Ferdinanda nije učestvovao.

KO KAŽE?!

7. KO KAŽE?!

Misliš da ima vremensku mašinu štekovanu u Železniku, ispod Vesninog prljavog veša? lololo

8. u prevodu:

bolji od toleta nece doci na mesto predsednika fss. nece. nije bio bolji od njega 20 godina pa nece ni sad. mozda dodje opet neki terzic ili stojkovic, pa ako vec moram da gledam nesposobnog rukovodioca na celu fss onda bar ne moram da gledam nekog ko ce vama da poklanja derbije, kupove kao miljanic i njemu slicni.

vrlo dobro znam sta vasa ciganska masinerija moze da uradi, pa kad ste u stanju da uradite ovo

https://www.youtube.com/watch?v=g8nLllW9SCc

u godinama u kojima se kako vi kazete nista ne pitate u savezu onda zamisli sta bi radili da je vas predsednik. kao sto je uvek i bio.

osim smene antica malo sta mu se moze zameriti. a i na toj smeni su insistirali upravni odbor na celu sa duletom savicem, koji je glavni i jedini krivac sto je antic oteran.

tole nije kriv za djenovu, za vidiceve penale i mihajlovicev plan da podmladi mladu reprezentaciju i fura je kao seniorsku. kriv je sto je doveo mihajlovica (na kome su apsolutno svi insistirali) priznaj da ste se i vi radovali sto ce gle cuda opet cigan da vodi reprezentaciju ( i opet bezuspesno)

podseti me zadnjeg iole uspesnog rukovodioca bilo kog tima, uprave ili reprezentacije u zadnjih 10 godina, u aman skoro svim sportovima a da je uradio nesto korisno za srpski sport a da potice iz redova crvene zvezde. evo i vas covek u vaterpolu osvaja sedmo mesto!? ej bre!

9. Crvena zvezda do Tokija. Kao nekad.

10. Daj bre janpi, ne sernjaj vise 'leba ti... Normalno da neces smenu Toleta, kad ti tim osvaja 6 puta titulu. Ako si bolji, sta te boli uvo, neka bude Mirko iz Kolasina predsednik, uzeces titutu, zar ne? Muka mi je vise od tog proseravanja, svega mi... Sta je uradio? Kurcinu moju, isto sto bih i ja mogao. Fudbal nam se nalazi na najnizim mogucim granama, prejebavaju nas timovi iz Moldavije, Kazahstana, Bugarske, Jermenije, Gruzije, u prvenstvu se ne zna ko vise namesta i krade, nista se ne menja, niti ce se promeniti, jer govno trlja ruke i zadovoljno se smesi. A vama odgovara takva situacija, kako i ne bi. Ne buni se samo Zvezda, bune se i vase filijale, jer im je pun kurac vise dela i lika Tomislava Karadzica. Ne znam sto ste se uhvatili za Zvezdu i njene predstavnike, kad se buni jos 10 klubova? Sta su svi oni ludi, samo ste vi pametni? Naravno, znam da jeste, sad ces da mi objasnis kako ste vi sve vase titule, sve pobede, sve rezultate koje ste imali do sad, sami napravili, svojim radom i trudom i Teleoptikom i Vukom Rasovicem, Vermezom i ostalim trenerima koji su bili tu, osvajali titule bez problema, a onda kada dodje Evropa, i pojavi se jedna mocna ekipa poput ________ (upisi sam ime), gde nema Nedeljkovica i ostalih sudija da poguraju kad treba, da sviraju nepostojeci penal, da iskljuce igraca, onda bude kita, jel? Onda se ispada od anonimusa, i zavrsava u LE pukom srecom, ne vasom zaslugom, vec zato sto je sistem takmicenja takav. A onda kada se izvuce __________ (opet stavi ime koje zelis), opet mucenje, i tako u krug! A Zvezda je jos gora, da ne bude da omalovazavam Partizan, i muci se sa jos jadnijim klubovima. E to je problem, sto govedo pruza protekciju i okrece glavu na stranu kada se namestaju utakmice, a onda te puni ko stigne, i sto nam je reprezentacija dotakla, od ekipe koja je igrom mogla do polufinala SP-a uz malo srece, do ekipe koja lagano gubi od Makedonije i ostalih velesila, a bod ne moze da uzme u duelima sa Belgijom, Hrvatskom i ostalim malo jacim. I jeste, on je kriv. On je taj koji postavlja i smenjuje, on je taj koji se pita! Svako moze uz pomoc UEFE da igradi stadione, i da to svojata kao sopstveno dostignuce, ali sine, pogledaj prvo u svoje dvoriste, pa onda pricaj. A Vama, drage komsije, ako je Vama gust, da uzimate titulu jos 10 godina, i da Vas u Evropi pune Nefci, Samrok, Sirak i ostala boranija, samo da bi nama trljali na facu, onda to govori samo o tome koliko Vas boli kurac za Vas Partizan, i koliko znacaja pridajete nama. Ja necu umreti da ove godine, a ni sledece, a ni one tamo osvojim titulu.. Ali ce 90 posto vas da pojede muda svoja ako je uzmemo. A gospodin Tomislav Karadzic, moze da mi popusi kurac, i sa sobom da povede sve svoje saradnike i Sinisu Mihajlovica, i da se vrati u CG odakle je i dosao, pa neka tamo zavodi redi....

bolji od toleta nece doci na mesto predsednika fss. nece. nije bio bolji od njega 20 godina pa nece ni sad

Ako tebe nije blam sto si ovo napisao i ako stvarno to mislis, e onda nemamo vise o cemu da raspravljamo, ni ti, ni ja, ni bilo ko drugi na ovoj temi, jer je to misljenje ravno detetu od 12 godina!

11. Janpi, do skoro sam mislio da si normalan. Ej bre, je l' ti čitaš šta pišeš. Veću količinu gluposti na jednom mestu je teško naći, čak i u komentarima na Blicu, Sportalu itd. Komentar u rangu sa onim retardiranim Youtube klipovima sa glupostima ko je koga osnovao i slične gluposti. Da sam kojim slučajem Grobar, bilo bi me blam da čitam šta pišeš. Daj zaključajte teme, svaki put kad uđem na njih se osećam kao da jedem stiropor. Neverovatno kakvih sve mozgova ima. Ko ti je ubio Zorana dechko?

12. Ma sprda se i troluje....

13. pazi, sećam ga se kad je igrao haks. Bio je normalan. Ako ovo stvarno misli, debil je. Ako troluje, trol je debilan, ako može da se nazove trolom ovo glumatanje idiota. Jebote, nisam mogao da verujem šta čitam. Kapiram da Molder i Skali ne bi poverovali da ovo može neko da misli.

14. Бдга објаснио.

15. Иначе битније је да отерамо лопове из клуба него из савеза.

16. A čekaj, mi jesmo odvratni ove godine, i stvarno je šugav tim, al' vi mislite da ste bolji?

I da ste bili bolji sve ove godine, ali avaj, Tole ne dade?

Tačno ste bobani.

17. ae bre bvdlga koje najnize grane? nekad smo bili sila? 1998 santrac selektor? pogodi ciji je santrac.

sto da me bude blam? zato sto ti tako kazes? nisam u pravu? zivi bili pa videli. a videli smo ko je bio pre njega. jer i tu nisam u pravu? babarogic bio bolji od mazica?

kojih 10 klubova? vase 2 filijale? buni se napredak?

o kojoj evropi pricas? vi nekome nesto kazete za evropu? vi?

ko bre postavlja i smenjuje covece, gde ti zivis? postavlja i smenjuje onaj sto je strajkovao gladju da bi postao predsednik?

http://www.vreme.com/g/images/987130_10-05.jpg

18. https://www.youtube.com/watch?v=6orE7Lh02VQ

JASTREB VREBA KOKU A JA TEBE MAAALA, ZA POLJUBAC DUUUŠO ŠTO SI OBEĆALAAA...

19. i nadji mi JEDNU JEBENU RAZLIKU IZMEDJU PUNJENJA OD MILANA I PUNJENJA OD BILO KOJE JERMENSKE EKIPE. oba puta se nije igrala liga sampiona. ali totalno isti kurac dal ce neki bilder ili neki dzgolja da ti se posere po faci, ti si brale posran.

to za jedenje muda, brale navikao sam ja na poraze, na namestanja i slicna sranja jos pre 15 godina a ti jos glumis neko iscudjivanje ko da si cuvao ovce na zelandu 30 godina pa sad dosao posten covek u sred srbije i samo ti tole smeta.

i konacno, da li bi ti pristao da sad umesto toleta dodje npr tumbakovic na celo saveza? kurac bi pristao.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.