FK Partizan

1. Aaaaaaaaaaa to mi radi, ah, ah to mi radi!

2. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

3. Saće uđe Đemba da ih siluje!!!

4. Kovinjalo: Dosao je iz Moreisensensensennsa... LOOOL

5. Kovinjalo: Ko se seca utakmice Partiza - Gent

...

Kovinjalo: Al' dobro, sudija je mahao kartonima kao...konfetama...

6. Koliko loša realizacija, ubiše Bugari...

7. Јебеш ми све ја више трчим на малом фудбалу и више се борим. Ђемба одиграо 15так добрих минута.

8. ivanov odigrao najgoru utakmicu otkad je u partizanu. scepovic je invalid. sudija je retardirani majmun i jebem mu mater mrtvu po sred picke.

sramota me je sto je djemba morao da igra sa ovima, treba mu se izviniti. on je jedno 3 klase iznad svih ostalih.

9. Strašno smo jadni.

Nas UEFA treba izbaciti iz takmičenja sljedećih 5 godina jer sramotimo fudbal.

10. Nisam do sada pljuvao malog, alii Scepo jebem ti mater kurcem u picku. Pored zivog Jojica on izvodi slobodnjak, jebo mu siptar familiju.

Mitar ovima pakuje minimum 2 , potpisujem.

11. sramota me je sto je djemba morao da igra sa ovima, treba mu se izviniti. on je jedno 3 klase iznad svih ostalih.

+1
    Лик вуче лопту 20 метара кроз три четри човека, дода шћепакадабри, овај је врати до центра. ПА ИДИОТЕ ЈЕДАН!

12. Bombase, jesi video slobodnjak sto izveo? Lolcina :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.