FK Partizan

1. Nači žao mi je. Nadam se da nećete neki peh kući.

2. Плашим се наше неефикасне игре у реваншу, гол дајемо само на срање ништа на знање.. Ал опет, до сад није играо Митар.

3. Људи без бриге, ово је намештено. Добијамо у Бегеу са 4:0, Шћепа даје 3 комада.

4. Ja se samo u Mitra uzdam. I u to da da Scepovic slomi nogu.

5. Scepovic je ocajnik sa jakim vezama.

6. Ма да је само Шћеповић проблем... Рупе су и Аксентијевић и Јојић и има ту још кандидата. И Којић је рупа, ништа дечко не ради. Не могу сад да се сетим, ал пола тима је реално рупа, ови ми први падају на памет. И онај Марковић је рупа, јеботе ко све игра у Партизану...

7. Rekao sam već jednom ali nije zgoreg da se ponovi.
    Najveće pojačanje Partizana za ovu sezonu bi bio odlazak Šćepakabre, jedan je otišao još se ovaj drugi čeka.

8. Daj bre, ja bi tog Scepovica i Djurica stavio u blender i ukljucio na trojku.

9. Djemba Djemba zadovoljio zadovoljio... Elem, da se vratim na utakmicu, Bugar je dosta ulozio i kupio juznoamerikance i time istakao kandidaturu da u grupnoj fazi Lige sampinjona uzme bod.

10. Jes da sam protivnički tabor, ali redovno pratim jevropu. Koliko puta je aksentijević ispao jebo ga otac ludi. Ja ne mogu da ukapiram šta on igra. Nije mi jasan.

O šćepi ne treba trošiti reči. Bolje da vam igra bilo koji klinac nego on. I kad bi naši bili malo pametniji, pa da kopiraju malo bugare, da bugare. Dotle je došlo. Nisu to neki igrači, ali igraju brzo i na prvu. Šćepa ima 4124141 kontakt sa loptom od prijema do pasa.

11. Онај Гулан је победијо дечко код другог гола. Прескаче га лопта, он шета ко на плажу да је пошо.

12. KAKO SMETE DA KRITIKUJETE MARKA PA PROBAJTE VI DA IGRATE NA VRHUNSKOM NIVOU KAO ON, HAHA VI PIKATE FUDBAL NA MALE GOLICE A NJEGA PLJUJETE... IZDRZI SCEPO!

13. Nik Vujicic bi imao vise suteva na gol od Sceposlava.

14. Odigrali smo ko kurac u drugom poluvremenu, Bugari su nas realno ubili i treba da se bijemo petama u dupe što je bilo samo 2-1. Gol smo dali jer nas je usralo, doduše i njih je usrao onaj drugi.
    Djemba Djemba prema viđenom viđenom dosta sigurniji od ovih naših papana i mogao bi da bude pojačanje al tek treba još da vidimo. Ono što sam ja video je i više nego dovoljno da bude najbolji na terenu od naših igrača.
    Dalje nećemo sigurno jer svi znamo kako lepo igramo revanše u Bgu pogotovo ako smo prvu izgubili.
    Liga evrope premija za nas.

15. A Jojić je posebna priča, retardirani kreten koji bez ikakve potrebe dobija drugi žuti. Treba da se ubije morončina. Aksent briljirao, jedva čekam da mi ponovo ljudi objašnjavaju kako je on vanserijski talenat i dobar igrač.

16. 'De je Dzoni da nam izlozi svoje vidjenje utakmice...

17. dzoni otiso da nadje scepovica lol

18. А Фофана потписује сутра наводно, јебо га пенис, ал неће моћи Европу да игра зер не?

19. IMAMO AKTIVAN REZULTAT, PUŠITE KURAC BUGARI. OPAAAAAAAAA

20. U JULU U JULU BUGAR NAVALIJO
    U AVGUSTU U AVGUSTU SRBIN POBEDIO

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.